Menu

Bryan Adams - The Ultimate Tour

Malmö

Malmö Arena
fredag, 27 april 2018 kl:19:30

Malmö Arena
Fredag 27 april 2018 Kl 19:30
BRYAN ADAMS PÅ ARENATURNÉ I SVERIGE 2018!
Multimiljonsäljande världsstjärnan Bryan Adams är tillbaka! Hans “The Ultimate Tour” kommer till Sverige för tre arenakonserter i Sverige i april. Fredagen den 27 april spelar han i Malmö Arena, lördagen den 28 april i Partille Arena i Göteborg och söndagen den 29 april i Ericsson Globe i Stockholm.

Biljetterna släpps onsdag 25 oktober kl 9.00

Bryan Adams är en av de absolut främsta liveartisterna vi har – med sin energifyllda och självklara scennärvaro tillsammans med sin otroliga röst är en Bryan Adams-konsert alltid något väldigt speciellt. Han har turnerat över hela världen i snart 4 decennier. Han kommer ge oss en konsert full av material från hans kommande nya album ”Ultimate” som innehåller en blandning av både nytt material och alla enorma hits från hans karriär såsom ”(Everything I Do) I Do It For You”, ”Can’t Stop This Thing We’ve Started”, ”Summer of ’69”, ”Heaven” och många fler.

Bryan Adams häpnade recensenter under den nyligen avslutade turnén ”Get Up” och tidigare denna månad avslutade han Prince Harrys evenemang Invictus Games i Toronto där han också gästades av Bruce Springsteen.

”Ultimate” blir Bryan Adams 14:de studioalbum. Singeln ”Please Stay” är ute nu.

Vi är enormt glada att världens mest kända och bästa kanadensare äntligen återvänder till Sverige för inte bara en konsert – utan tre!

DATUM
27 april - Malmö Arena, Malmö
28 april - Partille Arena, Göteborg
29 april - Ericsson Globe, Stockholm

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga. (SOSFS 2005:7)

Ståplats och numrerad sittplats på läktare

Rullstol är inkl 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst. Extra ledsagare kan endast köpas tillsammans med rullstolsbiljett via telefon 0775-780000 samt hos Biljettombud

Endast direktbetalning.

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan konsert.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering



Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

fredag, 27 april 2018 kl: 19:30

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

590kr - 695kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad