Menu

Tamer Hosny & Sherine

Malmö

Malmö Arena
fredag, 9 februari 2018 kl:19:30

Malmö Arena
Fredag 9 februari 2018 KL 19:30
Tamer Hosny & Sherine live in Malmö ( tidigare namn på event: Tamer Hosny – The Legend)
Två av arabvärldens bästa och mest kända artister kommer till Malmö Arena!

Tamer Hosny är en popsångare, skådespelare, kompositör, regissör, producent och romanförfattare.
Hans konstnärliga karriär började år 2002. Hårt arbete och passion i form av musik och skådespel gjorde honom inom 5 år till den mest lovande sångaren iMellanöstern och Afrika.

2010 valdes han till den bästa afrikanska artisten och 2013-2016 till den bästa arabiska artisten i världen.
Hans album och filmer har uppnått bästsäljare i flera länder runt om i världen och är idag en av arabvärldens absolut mest omtyckta artister med över 25 000 000 följare på sociala medier.

Sherine Abdel-Wahab är en egyptisk sångare, skådespelerska, tv-värd och en tv-domare, känd över den arabiska världen. Hon föddes den 9 oktober 1980 i Kairo, Egypten. Som barn upptäcktes Sherines talangental först av hennes musiklärare i skolan; I nio år övertygade hennes lärare hennes mamma att ta henne till Operahuset i Kairo för att träffa Selim Sehab, en mycket känd egyptisk klassisk musiklärare. Hon sjöng framför honom, och han tyckte mycket om hennes röst.

Vid 18 års ålder introducerades hon till Nasr Mahrous, en framstående Star Maker, regissör och musikproducent, han tyckte om hennes röst och bestämde sig för att samarbeta med henne där hon mötte Tamer Hosny, då en ny talang som sökte enmöjlighet också. Nasr Mahrous bestämde sig för att skapa ett gemensamt album för både Tamer och Sherine, som inkluderade två duetsångar som presenterade dem tillsammans. Albumet släpptes senare i september 2002, med namnet Free Mix3 - Tamer & Sherine och det var en smash hit över hela Arabvärlden.Albumet sålde mer än 30 miljoner exemplar över hela världen.

Rullstol är inkl 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst. Extra ledsagare kan endast köpas tillsammans med rullstolsbiljett via telefon 0775-780000 samt hos Biljettombud

Biljetten är en värdehandling, fotografera inte din biljett med streckkoden synlig, t ex för publicering i sociala medier. Biljettens streckkod kan bara användas för inpassering en gång. En läsbar kopia/bild av streckkoden kan medföra att din biljett används av någon annan och att din egen blir oanvändbar.

Arrangör: Live Entertainment & Sawa

Endast direktbetalning. Inga reservationer kan göras

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan konsert.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering


Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

fredag, 9 februari 2018 kl: 19:30

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

395kr - 1195kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad