Menu

Ebi - The “50” World Tour

Malmö

Malmö Arena
lördag, 17 mars 2018 kl:20:00

Ebi - The “50” World Tour - lördag 17 mars 2018

Ebis turné The 50 World Tour firar en livstid av minnen där Ebi, kungen av persisk musik, blickar tillbaka på livet som en av de mest populära persiska artisterna genom tiderna. Turnén kommer bli den största och mest ikoniska i persisk musikhistoria. Det kommer bli en helt magisk kväll där han tar publiken på en oförglömlig resa genom tre generationer av musik.

Rullstol är inkl 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - A18 höger

Barn under 3 år behöver ingen biljett om de sitter i vuxens knä.

Biljetten är en värdehandling, fotografera inte din biljett med streckkoden synlig, t ex för publicering i sociala medier. Biljettens streckkod kan bara användas för inpassering en gång. En läsbar kopia/bild av streckkoden kan medföra att din biljett används av någon annan och att din egen blir oanvändbar.

Endast direktbetalning. Inga reservationer kan göras

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan konsert.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering

Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

lördag, 17 mars 2018 kl: 20:00

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

510kr - 1040kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad