Menu

Kevin Hart: The Irresponsible Tour

Malmö

Malmö Arena
måndag, 27 augusti 2018 kl:19:30

Malmö Arena
Måndag 27 augusti 2018 Kl 19:30
Härlige Kevin Hart kommer tillbaka till Sverige och Malmö Arena !
Det går inte annat än att älska Kevin Hart – den lille komikern med det stora hjärtat. I början av sin karriär blev han ofta utbuad från scenen; nu är Kevin Hart är en av vår tids mest omtyckta och framgångsrika komiker med över 35 miljoner följare på Twitter. Förrförra sommaren blev han förste komiker att sälja slut en fotbollsstadion när han uppträdde för 53 000 fans i Philadelphia.
Första gången Hart var i Sverige uppträdde han på China Teatern som sålde slut på biljetterna, därefter blev det ett utsålt Globen och en utsåld Malmö Arena. Kevin Hart är just nu ute på en omfattande USA-turné men sin nya föreställning ”The Kevin Hart Irresponsible Tour”.
– Vi är så glada att han kommer tillbaka till Sverige igen, säger Berang Shahrokni hos arrangören Shownight. Det har varit braksuccé de tidigare gångerna och om jag ska döma utifrån alla reaktioner och kommentarer i sociala medier så blir det inte annorlunda den här gången.

Mångfacetterande Kevin Hart är inte bara komiker utan vi har också sett honom i filmer som Five Year Engagement, Little Fockers, The 40 Year Old Virgin, Central Intelligence och nu senast i Jumanji: Welcome to the Jungle, sida vid sida med skådespelare som Robert DeNiro, Ben Stiller, Kate Hudson och Dwayne Johnson.
Förra året släppte han sina memoarer ”I Can’t Make This Up: Life Lessons” som gick rakt in på förstaplatsen på New York Times bästsäljarlista där den låg kvar i tio veckor. Boken toppade också ljudboksplattformen Audibles bästsäljarlista där över 100 000 ex såldes under de första fem veckorna.
Kevin Harts nästa långfilm är Night School för Universal Pictures, en film där han är medförfattare till manuset, producerar och spelar huvudrollen.

Rullstol är inkl 1 ledsagare och placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst. Rullstol kan endast köpas via telefon 0775-780000 och hos biljettombud, ej on line.

Ingen åldersgräns

INFORMATION FRÅN ARRANGÖREN:
Det är strängt förbjudet att använda kameror eller mobiltelefoner efter att showen har startat. Det är alltså förbjudet att spela in, ta bilder med eller utan blixt, ringa samtal, skicka sms eller gå in på sociala medier när föreställningen väl har börjat. Ertappas någon med att göra detta så kommer ni inte att bli varnade först - ni kommer att få lämna lokalen. Köpta biljetter kommer inte att återbetalas.
No cell phones, texting, tweeting, talking, cameras, recording devices of any kind during the show or you will be ejected

Endast direktbetalning.

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan show.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering





Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

måndag, 27 augusti 2018 kl: 19:30

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

530kr - 700kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad