Menu

Avig Maria - NO MORE FUCKS TO GIVE

Malmö

Malmö Arena
fredag, 23 november 2018 kl:20:00

Malmö Arena
Fredag 23 november 2018 Kl 20:00
Mia Skäringer Avig Maria - No more fucks to give!

I november återupptar Mia Skäringer sin resa genom Sverige. Den här gången med ”Avig Maria - No more fucks to give”, en föreställning om att äga sig själv och vara kvinna på sina egna villkor. Premiär i Örebro den 2 november och därefter vidare till Linköping, Gävle, Västerås, Karlstad, Uppsala, Göteborg, Halmstad, Malmö och Stockholm.

”Nej, det anstår mig icke längre att göra mig mindre än vad jag är. Jag är inte skapad av Adams gamla revben. Det fanns byggmaterial till mig med. Nu har männen pratat sedan dinosaurierna dog ut. Det här är mina 90 minuter. Avig Maria är en föreställning om att äga sig själv, vara kvinna på sina egna villkor. Fulvackerstarksvagjag. Jag tar med er på en resa i min människa, genom demoner, rädslor och kärlek. Och visst är jag rädd men Tabita håller mig i handen - Nu ru, nu tar vi en litten go rök på detta å sätter ner skåpet. One last fuck to give!”
Mia Skäringer

Längd: 135 min, ingen paus

Föreställningen presenteras av Blixten & Co och EMTI

Ingen åldersgräns

Rullstol är inkl 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst. Extra ledsagare kan endast köpas tillsammans med rullstolsbiljett via telefon 0775-780000 samt hos Biljettombud

Endast direktbetalning.

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan föreställning.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering


Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

fredag, 23 november 2018 kl: 20:00

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

295kr - 695kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad