Menu

Champions Hockey Leage 2018-2019, Malmö Redhawks - Red Bull Munchen

Malmö

Malmö Arena
tisdag, 16 oktober 2018 kl:18:30

Malmö Redhawks har för andra säsongen i rad kvalificerat sig för Champions Hockey League (CHL). CHL växer för varje år och precis som i fjol går Redhawks in för att vinna turneringen.
”I år vill Redhawks höja ambitionerna ytterligare och skapa en mer attraktiv produkt då även grundseriematcherna spelas i Malmö Arena med stora möjligheter både för publik och företag. Det kommer, förutom matchen mot Pantern i Limhamn, vara enda chansen att se oss i Malmöregionen på försäsongen och då ska vi göra något bra av det. Och givetvis går vi in för att vinna, det gör vi alltid!
Matcherna kommer dessutom i ett bra flöde där vi har de två första matcherna i månadsskiftet augusti/september. En fredag och en söndag på samma helg. Sedan kommer den sista och förmodligen gruppavgörande matchen i oktober då vi anordnar en ordentlig oktoberfest”


Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

tisdag, 16 oktober 2018 kl: 18:30

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Sport

Kostnad

100kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad