Menu

First Aid Kit, Platinumbiljetter

Malmö

Malmö Arena
fredag, 1 februari 2019 kl:19:32

Till det här evenemanget kan du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter.
• Begränsat antal och endast tillgängligt på Ticketmaster.se.
• Max 4 st biljetter per person.

Varför ska du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter?

• Försäkra dig om att få de mest eftertraktade biljetterna till de populäraste evenemangen.
• Dynamisk prissättning: Priset baseras och kan ändras beroende på efterfrågan.
• Säker tillgång till kvalitetsunderhållning med Ticketmaster Platinum.

För mer information om Ticketmaster Platinumbiljetter – se ”Övrig evenemangsinfo”.

Malmö Arena
Fredag 1 februari 2019 kl 19:30
FIRST AID KIT

Systrarna Söderberg i First Aid Kit har med en utomjordisk samstämmighet sjungit sig ändå från Svedmyra till världen. Med en imponerande låtskatt, tusentals turnémil i ryggen och två röster som tillsammans väver drömmar av renaste guld är det nu dags för First Aid Kit att inta Malmö Arena 1 februari.

Det påstås att stämlegendarerna i Crosby, Stills and Nash först förstod hur utomjordiskt kompatibla deras röster var på en fest hemma hos Joni Mitchell. Mer eller mindre av en slump. Vid vilket tillfälle systrarna i First Aid Kit upptäckte sin vokala supersynergi är säkerligen inte lika rockbiografiskt smaskigt, men resultatet är precis lika magiskt. Men möjligtvis var det när pappa Bengt uppmanade systrarna Klara och Johanna Söderberg att sjunga så högt att det hördes genom väggarna. En uppgift som kanske visade sig övermäktig för en röst, men genomförbart för två. Så de tog i, stärkte varandra och utvecklade den vokala symbios som inte bara tog dem genom husväggarna i Svedmyra utan ut i hela världen

Efter det har First Aid Kit släppt fem skivor, den ena bättre än den andra. Till synes befriade från ängslighet har de fortsatt vandra i de mest amerikanska av landskap utan att för ett ögonblick glömma att de är Johanna och Klara Söderberg. Just nu turnerar de världen över med sitt senaste album Ruins (2018) och för ett par veckor sedan bjöd de på en minst sagt extraordinär spelning på Popaganda i Stockholm. Nu är det dags att skruva upp reglaget ytterligare ett snäpp med två enorma spelningar, en på Globen och den andra på Malmö Arena. Och det är inte en dag för tidigt. Med en imponerande låtskatt, tusentals turnémil i ryggen och två överjordiska röster som tillsammans väver drömmar av renaste guld hör de hemma på de största av scener.

Max 4 biljetter/person

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga. (SOSFS 2005:7)

Endast direktbetalning. Inga reservationer kan göras.

Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

fredag, 1 februari 2019 kl: 19:32

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

1155kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad