Menu

Walking With Dinosaurs - The Arena Spectacular, Platinumbiljetter

Malmö

Malmö Arena
lördag, 3 november 2018 kl:11:02

Till det här evenemanget kan du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter.
• Begränsat antal och endast tillgängligt på Ticketmaster.se.
• Max 4 st biljetter per person.

Varför ska du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter?

• Försäkra dig om att få de mest eftertraktade biljetterna till de populäraste evenemangen.
• Dynamisk prissättning: Priset baseras och kan ändras beroende på efterfrågan.
• Säker tillgång till kvalitetsunderhållning med Ticketmaster Platinum.

För mer information om Ticketmaster Platinumbiljetter – se ”Övrig evenemangsinfo”.

Dinosaurier är på väg till Sverige! Hösten 2018 kommer den spektakulära och helt unika scenföreställningen Walking with Dinosaurs – The Arena Spectacular till Stockholm, Göteborg och Malmö.

Med dinosaurier i naturlig storlek, toppmodern teknik och kreativitet utöver det vanliga har den påkostade arenashowen förtrollat publik i alla åldrar och kritiker världen över.

Biljetterna släpps fredagen den 8 dec kl 9.00

Fler än 9 miljoner människor i över 250 städer har sett den otroliga dinosaurieåterkomsten Walking with Dinosaurs. År 2009 och 2012 spelades showen i Sverige och blev enormt uppskattad. Nästa år så kommer den äntligen tillbaka!

Forskare och designers har jobbat tätt tillsammans för att skapa tjugo naturtrogna och fullskaliga dinosaurier till den oerhört realistiska och effektfulla föreställningen som baseras på den prisade BBC-serien från 1999. De stora dinosauriedockorna rör sig som vore de levande och till varje dinosaurie krävs ett team på tre personer.
I Walking with Dinosaurs får vi komma dinosaurierna nära och följa deras utveckling över tre tidsåldrar – vi får se de mäktiga varelserna röra sig, höra dem vråla och se dem kämpa för sin överlevnad när klimatet förändras. Showen är späckad med såväl historisk kunskap som rafflande spänning och har belönats med en mängd priser världen över. Detta är underhållning i världsklass för hela familjen, med svenskt tal.
Vi välkomnar kända namn som Stegosaurus ochTyrannosaurus Rex upp på scen! Större stjärnor finns onekligen inte – detta måste ses.



Rullstol är inkl 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst. Extra ledsagare kan endast köpas tillsammans med rullstolsbiljett via telefon 0775-780000 samt hos Biljettombud

Endast direktbetalning.

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan show.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering



Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

lördag, 3 november 2018 kl: 11:02

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

1155kr - 1255kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad