Menu

Djungelboken The Musical

Malmö

Malmö Arena
lördag, 9 mars 2019 kl:17:00

Malmö Arena
Lördag 9 mars 2019 Kl 17:00

MÉNDEZ, TILDE FRÖLING, GUNILLA BACKMAN, JAKOB STADELL, BILL SUNDBERG, NILS AXELSSON, ERIC RUSCH MED STOR ENSEMBLE.

DJUNGELBOKEN – The musical är en nyskriven musikal från producenterna bakom Snövit – the Musical och Äventyret Aladdin.

Nytt manus baserat på Rudyard Kiplings berömda novellsamling The Jungle Book och helt ny originalmusik.

Manus: Robert Dröse, musik Martin Landh och producent: Dröse & Norberg Production.

Följ med till den vilda och exotiska Indiska djungeln och möt där de klassiska figurerna Baloo, Bagheera, Kaa och den fruktade Shere Khan. Med sedvanlig energi tar sig Dröse & Norberg an denna legendariska saga och tolkar den på ett personligt sätt med hjälp av humor, fantastisk musik, dramatik och en sanslöst begåvad ensemble.

Boka vintern 2018/19 för ett musikalbesök djupt inne i djungeln.
En föreställning för hela människofamiljen.

I Djungelboken – The Musical blir Mowgli ensam kvar i en liten by efter det att tigern Shere Khan anfallit byn. Mowgli blir sedan ”adopterad” av en liten björnfamilj bestående av pappa Baloo och björnsystrarna Liv och Lycka. Där trivs han och får lära sig att leva tillsammans med alla djuren och naturen.

En dag blir Mowgli utsatt för fara och skyddar sig med hjälp av eld. Detta tycker pappa Baloo är väldans läskigt så han skyndar iväg för att fråga sin vän, den svarta leoparden, Bagheera om råd. Denne blir väldigt upprörd över att höra att ”människovalpen” använder eld lite hursomhelst. Bagheeras råd blir att uppsöka den listige och übersmarta pytonormen Kaa för att få svar på den stora frågan om vad man ska göra med den lille tvåbeningen Mowgli. Svaret blir tyvärr att Mowgli måste tillbaka till dom andra pälslösa tvåbeningarna - människorna.

Vad som händer sen får man kanske svar på om man vågar besöka Djungelboken – The Musical. Ett helt galet djungeläventyr.

Välj grönt 2018/19 – Välj ett djungeläventyr!

Övrig information:
Längd: 2 timmar och 20 minuter (inklusive 25 minuter paus)

Storbildsskärm och försäljning av merchandise finns på plats.
Föreställningen framförs på svenska.


TÄNK PÅ ATT PÅ PARKETT ÄR DET INGEN NIVÅSKILLNAD, TAG GÄRNA MED KUDDE TILL DITT BARN ATT SITTA PÅ

Rullstol är inkl 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - 20 Höger vid ankomst. Extra ledsagare kan endast köpas med rullstolsbiljett via telefon 0775-780000 samt hos Biljettombud

Barnpris gäller 0-12 år

Endast direktbetalning.

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan föreställning.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering



Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

lördag, 9 mars 2019 kl: 17:00

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

375kr - 565kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad