Menu

BAMSE PÅ TURNÉ – Sång- och Dansföreställning Pris 195kr-495kr+avg

Malmö

Malmö Arena
lördag, 19 oktober 2019 kl:14:00

Malmö Arena
Lördag 19 oktober 2019 Kl 14:00
Välkommen till en bubblande sång- och dansföreställning med BAMSE och hans vänner!
I showen kommer ni att få se och underhållas av de kändaste karaktärerna från Bamse, som kommer sjunga och dansa till några av våra mest folkkära barnsånger. Föreställningen passar liten som stor med sing-a-long sinnet redo, men uppskattas extra mycket av barn mellan 2-7 år. Det kommer bli omöjligt att sitta still. Visste ni föresten att Lille Skutt tycker om att göra vågen och att Farmors favoritsång är Macarena?

Efter föreställningen är det Meet and Greet, där du får möjlighet att träffa BAMSE och några av hans vänner. Föreställningen pågår i ca. 60 minuter utan paus och alla talar svenska.

Barn under två år går gratis och sitter då i medföljande vuxens knä under föreställningen.

Rullstol är inkl 1 ledsagare och placeras på sektion 17 Vänster - 19 Höger vid ankomst.

Endast direktbetalning.

Kassan på Malmö Arena öppnar 1 timme innan föreställning.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering



Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

lördag, 19 oktober 2019 kl: 14:00

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

215kr - 530kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad