Menu

Lars Winnerbäck

Malmö

Malmö Arena
fredag, 15 november 2019 kl:19:30

Malmö Arena
Fredag 15 november 2019 Kl 19:30
Väntan är över! Nytt album med Lars Winnerbäck kommer den 27 september och i höst blir det arenaturné

Det har gått tre år sedan Lars Winnerbäck släppte hyllade albumet ”Granit och morän”. En avskalad konserthusturné, en storslagen sommarturné 2018 och en film har han hunnit med sedan dess. Som en av Sveriges mest älskade artister är han aldrig långt borta.
2019 blir ett riktigt Winnerbäck-år. Den 27 september släpps ett nytt album och i höst blir det stor arenaturné i både Sverige och Norge. Turnépremiär i gamla hemstaden Linköping och som en stor final kommer Winnerbäck för första gången till Globen i Stockholm.

Jag har haft en väldigt lugn och inspirerad höst och vinter. Skivan har ännu ingen titel, men den blir lite av en roadtrip genom Sverige, kärleken, samhällsklimatet, döden och alperna.”, säger Lars Winnerbäck.

Det har gått mer än 20 år sedan Winnerbäck presenterade sig med debutskivan ”Dans med svåra steg”. Med lika delar vemod som popsånger har han på 11 album satt fingret på en hel generations känslor. I september kommer efterlängtad ny musik.

Bakom Winnerbäck på höstens turné står ett eminent band bestående av: Jerker Odelholm - bas, Staffan Johansson - gitarr, Carl Ekerstam - gitarr, Therese Johansson - gitarr/sång, Jonna Löfgren - trummor och Tomas Hallonsten - keyboard.

Ståplats och numrerad sittplats på läktare

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga. (SOSFS 2005:7)

Insläpp: kl 18:00
Konsert: kl 19:30
Längd: cirka 2 timmar

Rullstol är inkl 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst. Rullstolsbiljett samt extra ledsagare kan endast köpas via telefon 0775-780000 samt hos Biljettombud

Endast direktbetalning.

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan konsert.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering

Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.



Lars Winnerbäck
2024-07-09 17:00:00
Blandat, BURGSVIK, Grå Gåsen

Datum / Tid

fredag, 15 november 2019 kl: 19:30

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad