Menu

Game Of Thrones – The Concert Show

Malmö

Malmö Arena
söndag, 16 februari 2020 kl:18:00

Malmö Arena
Söndag 16 februari 2020 Kl 18:00
GAME OF THRONES - The Concert Show
Den bästa musiken från alla säsonger inklusive höjdpunkter från den åttonde och sista säsongen!
100 solister, sångare och musiker från Cinema Festival Symphonics.
Konstnärlig ledare: Stephen Ellerty

Game of Thrones-serien har fått en aldrig tidigare skådad global hype och i väntan på den åttonde finalsäsongen är uppmärksamheten större än någonsin!

Stående ovationer och lovord har följt den senaste turnén med musik ur Game of Thrones framförd av Cinema Festival Symphonics.

De musikaliska mästerverken är skapade av komponisten Ramin Djawadi från Duisburg.

Game of Thrones – The Concert Show är en gripande föreställning av exklusiv karaktär. De musikaliska mästerverken framförs av en orkester, en stor kör och solister. Skärmanimationer och visuella effekter kommer bidrar till att förstälrka upplevelsen där hjärtat går på högvarv i det stora spelet.

En exklusiv föreställning hyllad av både publik och press.

Stig in i Westeros med Game of Thrones – The Concert Show. En fantastisk musikalisk och visuell upplevelse. Den väcker de sju kungarikena till liv med en extraordinär intensitet och modern teknologi. Publiken bjuds på en mäktig föreställning, en musikalisk resa genom kungarikena.
Den kritikerrosade och Emmy-belönade HBO-seriens fans kommer att stiga in i det stora äventyret Game of Thrones.

Rullstol är inkl 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst. Extra ledsagare kan endast köpas tillsammans med rullstolsbiljett via telefon 0775-780000 samt hos Biljettombud

Endast direktbetalning.

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan konsert.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering

Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

söndag, 16 februari 2020 kl: 18:00

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad