Menu

Disney On Ice 2020 - Magical Ice Festival

Malmö

Malmö Arena
lördag, 8 februari 2020 kl:18:30

Malmö Arena
Lördag 8 februari 2020 Kl 18:30
Kliv in i en värld av äventyr med spännande sagor från hela världen i Disney On Ice presents Magical Ice Festival. Följ med modiga Vaiana och den största halvguden som någonsin levt, Maui, på en actionfylld resa för att återta moderön Te Fitis stulna hjärta. Res tillsammans med de kungliga systrarna Elsa och Anna, den roliga snögubben Olof, den robusta fjällmannen Kristoffer och hans lojala ren Sven från Disneys Frost. Dyk ner i havet med Sebastian i en gungande show med Ariel i Disneys Den lilla Sjöjungfrun. Bli tilltrasslad när vi besöker den kaxiga och modiga Rapunzel från Disneys Trassel och sveps med i Disneys Skönheten och Odjuret. Det kommer att bli en magisk blandning när Disney On Ice tar dig med in i en fantastisk föreställning i en stad nära dig!

Alla talar svenska. För mer information: a href=http://www.disney.sewww.disney.se/a

bTÄNK PÅ ATT PÅ PARKETT ÄR DET LITEN ELLER INGEN NIVÅSKILLNAD, TAG GÄRNA MED KUDDE TILL DITT BARN ATT SITTA PÅ/b

• Barn under 2 år får gå gratis och då sitta i medföljande förälders knä.
• Barnpriset gäller till och med 12 år. Priset gäller även för pensionärer.
• Barnpris gäller endast läktare. Samma pris för barn & vuxna på parkett.
• Föreställningen är cirka två timmar lång inklusive paus.

Rullstol är inkl 1 ledsagare. Extra ledsagare kan endast köpas tillsammans med rullstolsbiljett. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst.

Endast direktköp.

Kassan på Malmö Arena öppnar 1 timme innan föreställning

bDu som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering/b

Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

lördag, 8 februari 2020 kl: 18:30

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad