1,6 & 2,6 Miljonerklubben Hälsogala 2019 Malmö

Malmö ArenaDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bHälsogala i Malmö 19 september 2019 kl 17.00/b

bAlla känner någon
Nästan 1 miljoner svenskar i arbetsför ålder har någon form av psykisk ohälsa och upp till 1 av 2 kommer någon gång i livet drabbas.
Galans syfte är att lyfta detta allvarliga ämne - med en positiv gala där vi vill bidra till förändring och framtida hoppfullhet!/b

Vill Du boka mingeltallrik?
Kontakta ADRESSA HREF=mailto:restaurang@malmoarena.com restaurang@malmoarena.com /ADRESS/A eller ring 040-642 04 44

17.00 Dörrarna öppnas registrering, lottförsäljning och mingel hos utställare/sponsorer.
Serveras bubbel och snacks.

18.05 Teamet hälsar välkomna

bTrine Grönlund/b, erfaren konferencier och världsmedborgare som rest jorden runt för att hitta förhållningssätt/verktyg som hjälper oss må bra och prestera på topp utifrån våra egna förutsättningar. Go slow förespråkare.

bAnders Håkansson/b, professor och överläkare, Lunds universitet, (forskningsinriktning spelberoende.) -Vad gör vår tids nätspelande och dataspelande med vår psykiska hälsa? Hur hänger olika beroenden ihop? och Hur är det kopplat till kön och till psykisk ohälsa? Frågestund med Trine.

bNina Pressing/b, musicalartist uppträder

bEmelie Walles/b influencer/entreprenör- informerar om ”Maskrosbarn”

bTomas Lydahl och Dennis Westerberg/b, föreläsare och författare, föreläsare och författare, framstående experter inom mental hälsa. Bjuder på tankar kring hur vi människor ska kunna uppleva mer lycka och framgång i livet. Kan det vara så att det psykologiska fältet fått allting om bakfoten? Frågestund med Trine.

20.05 - 20.40 Paus - mingel bland utställare/ sponsorer samt kaffe serveras

bSandra Westin/b, standup komiker

bMartin Järnland/b - föreläsare/coach (Strenght inside) - Ta svart bälte i att leva

bNanne Grönval/bl - mångsidig duktig artist, låtskrivare

22.00 Final med Nanne Grönvall och Nina Pressing

Programmet uppdateras löpande.
mer info på : a href=http://www.1.6miljonerklubben.com/ www.1.6miljonerklubben.com//a

Galan arrangeras av 1,6 & 2,6 miljonerklubben tillsammans med MONK events & Emelie Wells. Överskottet går till stiftelsen Kvinnor & Hälsa.

bDu som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering/b

Välkommen

Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-19 17:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: