Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 16:30

Robin Hood – The Musical Extraföreställning!

Malmö ArenaDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

iframe width=560 height=315 src=https://www.youtube.com/embed/6KtzVDBp7lg frameborder=0 allow=accelerometer autoplay encrypted-media gyroscope picture-in-picture allowfullscreen/iframe

Malmö Arena
Söndag 1 mars 2020 Kl 16:30
bROBIN HOOD – The Musical
EN LEGENDARISK FÖRESTÄLLNING FÖR HELA FAMILJEN/b

Robin står där i gläntan med sin båge i handen och sitt koger på ryggen. Dom gyllene lockarna trillar fram under huvan(hooden). Han tycks vara framtrollad ur en svunnen och mytomspunnen tid. Är det en synvilla, eller är han verklig? Vad tror du?

Kom med till den beryktade Sherwoodskogen och ta del av det spektakulära äventyret om den fredlöse legenden Robin Hood som med sitt mod utmanar och trotsar den egocentriske Prins John och den elake och inte helt smarta Sheriffen av Nottingham.
Upplev när Robin och hans gäng, tillsammans med Brother Tuck och Little John, bekämpar prins Johns tyranneri. Känn gnistorna mellan Robin och Kung Richard Lejonhjärtas dotter, den vilda och undersköna Marion.

Kommer Prins John att härska i tid och evighet eller kommer Kung Rickard tillbaka och återtar tronen. Lyckas Marion fly från slottet eller missar Robin målet med sina pilar?
Se, känn och våga följa med till Sherwoodskogen och det stora äventyret Robin Hood - The Musikal.


Vi lovar häftiga fight-scener, spännande intriger, andlös kärlek och massor av humor ackompanjerad av nyskriven äventyrsmusik!


bTÄNK PÅ ATT PÅ PARKETT ÄR DET INGEN NIVÅSKILLNAD, TAG GÄRNA MED KUDDE TILL DITT BARN ATT SITTA PÅ/b

För mer information: a href=http://www.drosenorberg.se/robinhoodwww.drosenorberg.se/robinhood/a

Rullstol är inkl 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - 20 Höger vid ankomst. bExtra ledsagare kan endast köpas med rullstolsbiljett via telefon 0775-780000 samt hos Biljettombud/b

Barnpris gäller 0-12 år

Endast direktbetalning.

Kassan på Malmö Arena öppnar 1 timmar innan föreställning.

bDu som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering/b

Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-01 16:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: