Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 18:30

Stora Likarättsgalan 2020

Malmö ArenaDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Malmö Arena
Onsdag 6 maj 2020 kl 18.30
bStora Likarättsgalan 2020/b
Musikaliska överraskningar i foajén från kl. 17.15
Välkommen till en musikalisk upplevelse med mångsidige operasångaren bRickard Söderberg/b och inbjudna gästartister.
Tillsammans med skönsjungande Petri Sångare under ledning av Alexander Einarsson och kapellmästare Carl-Adam Landström möter ni bland andra hela Sveriges Gullan Bornemark med familj samt malmöartisterna Agnes Berg och Karin Turesson som bjuder på en egen musikalisk show med avstamp i Alice Babs. Vi är också mycket glada över att få presentera Minneskören under ledning av Viktoria Folkesson på scenen.

Likarättsgalan är en kväll för alla människor, till ett välkomnande liv med lika rättigheter och möjligheter.
Det blir highlights från opera- och musikalvärlden och ett pärlband av musikupplevelser från nu och då. En oförglömlig kväll med schlagerartist emerita Ulrika Gudmundsson Schönberger som konferencier.

Endast direktbetalning.

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan konsert.

bDu som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering/b

Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-06 18:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: