kl: 19:00

Diggiloo 2021

Malmö Arena


BILJETTER / MER INFORMATION


Söndag 4 juli 2021 Kl 19:00

Sveriges största sommarturné är redo att ge sig ut på vägarna igen, större och bättre än någonsin tidigare och som vanligt fullproppad med några av våra mest älskade artister och musiker! För vad sägs om återvändarna bDavid Lindgren, Jessica Andersson/boch bMariette?/b Eller varför inte bTommy Nilsson/b och bPer Anderssons/b comeback? Dessutom har vi med oss den lysande stjärnan bPeter Jöback/b, multibegåvade bSarah Dawn Finer/b, rockdrottningen bSanne Salomonsen/b, fantastiska bFrida Öhrn/b och faktiskt både sist och minst, eller i alla fall yngst, stjärnskottet bTheoz/b på Diggiloo-scenen för första gången. Rutinerade bLisa Stadell/b ser vi självklart också tillsammans med nykomlingen bKristina Lindgren./b Ja, ni hör ju själva - med det här gänget kan det inte bli annat än succé!

Så passa på och ta med dig dina nära och kära för en helkväll sprängfylld av tre timmar musik, humor, glädje och kärlek. Gör som hundratusentals andra varje sommar - låt Diggiloo bjuda dig på en solsäker show du sent ska glömma och på semesterns självklara höjdpunkt. Vi ses!

Läs mer och se hela turnéplanen på a href=http://www.diggiloo.com www.diggiloo.com /a

Rullstol är inkl 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst. bExtra ledsagare kan endast köpas tillsammans med rullstolsbiljett via telefon 0775-780000 samt hos Biljettombud/b

Endast direktbetalning.

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan konsert.

bDu som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering/b

Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-07-04 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

150kr - 895kr


Kort länk hit: