Menu

Champions of Rock

Malmö

Malmö Arena
fredag, 27 februari 2015 kl:19:30

Malmö Arena
Fredag 27 februari 2015 Kl 19:30

“Champions of Rock” – arenaturné med Peter Johansson och stjärnor från West End

I februari nästa år åker artisten, sångaren och Queen-älskaren Peter Johansson ut på en stor arenaturné med ”Champions of Rock”, där Peter tillsammans med sina stjärnkollegor från West End Jenna Lee-James och Nina Söderquist och ett brittiskt band från Londonuppsättningen av ”We Will Rock You” samt kör bjuder på en enastående hyllningskonsert till QUEEN. ”Champions of Rock ” är en uppföljning till Peters tidigare turnésuccéer från 2009 och 2010. Stor premiär blir det den 7 februari i Cloetta Center i Linköping, följt av ytterligare sju konserter över hela landet. Biljetterna släpps den 26 maj.

”Champions of Rock” är en magnifik konsertupplevelse där gästartister och band hämtats direkt från London för att tillsammans med Peter göra Queens storslagna låtar rättvisa.

-Det känns fantastiskt kul att ta ”Champions of Rock” på en arenaturné, och jag längtar efter att få framföra alla klassiska QUEEN-låtar tillsammans med mina vänner från London! säger Peter Johansson.

Peter har nyligen gjort stor succé som Stacee Jaxx i hårdrocks-musikalen ”Rock of Ages” på Chinateatern i Stockholm och tidigare i år avslutade Peter publik- och kritikerrosade turnén ”Jesus Christ Superstar” med Ola Salo där Peter spelade Judas. En roll som han fick topprecensioner för i pressen, bl a skrev Piteå-tidningen ”Judas i sångstarka hårdrocksguden Peter Johanssons tappning snor showen vid ett par tillfällen” och ”Peter Johansson som Judas gör en dunderinsats hördes inte minst i applådtacket”- Folkbladet” och i BLT ”Han fullständigt lyser på scenen”.

Peter kan sin QUEEN. Han har gjort rollen som Galileo i musikalen ”We Will Rock You” på West End i London över 850 gånger och han har turnerat med hyllningskonsert ”Champions of Rock” två gånger. Första gången 2009 på en konserthusturné som sålde över 20 000 biljetter och året därpå tog han konserten på en omfattande arenaturné i Sverige.

Passa på att även boka köksmästarens specialkomponerade 3-rätters meny!
Malmö Arena restaurangbokning Klicka Här! eller 040-642 04 44

Rullstolsplats är inklusive 1 ledsagare. Ytterligare ledsagare köper vanlig biljett.
Endast direktbetalning.
Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan showstart.

Biljett inkl meny och garderob exkl dryck. Serveras kl 17:30 i Restaurang Palissad, Arenagatan 13.
Förrätt, varmrätt samt kaffe & kaka. Biljett inkl meny finns på främre parkett samt nedre läkatare 17H. Säljs fr o m 26/5 2014. **SLUTSÅLD!**

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!


Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

fredag, 27 februari 2015 kl: 19:30

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425kr - 690kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad