kl: 19:31

Cd - Sju

Malmö Folkets ParkDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Vad händer om man sätter två av Sveriges största rockband på samma scen under en och samma kväll? En upplevelse med extra allt! I sommar får Malmö chansen att spendera en sommarkväll tillsammans med Takida och Stiftelsen när de gör en gemensam konsert på Folkets Park!

Tillsammans fyllde de Slagthuset våren 2017 och slog publikrekord på anrika Dalhalla senare samma år. Nu går Takida och Stiftelsen ihop för tre sommarkonserter, varav en i Malmö!

Takida steg till nästa nivå i karriären när de släppte senaste albumet ”A Perfect World”. Sedan genombrottet 2007 med superhiten ”Curly Sue” har bandet spelat inför fullsatta arenor. I somras kom singeln ”Master” som spås bli en av bandets största hits. Låten ligger idag på topplistor både i Sverige och utomlands.

Systerbandet Stiftelsen håller minst sagt jämna steg. Bandet jobbar just nu på ny musik och ett smakprov på detta väntas komma till våren. Titeln på deras senaste singel passar perfekt som övergång från ett storslaget 2018: ”Vi Gör Det Igen”.

Exklusivt specialerbjudande i samband med köp av Takida/Stiftelsen-konsertbiljett

Nu har du chansen att förhandsboka Takidas kommande album ”Sju” innehållande bl.a. deras senaste jättehit ”Master”, signerad av bandmedlemmar vid köp av en biljett till någon av spelningarna på turnén ”Tre stopp”. Albumet släpps i maj och kommer, via detta erbjudande, att levereras hem till dig på releasedagen.

Erbjudandet gäller till den 28 april 2019 och endast för försändelser inom Sverige.

Övrig information:
Alkohol är inte tillåtet att ta med in. PET-flaska med vatten/läsk är ok. Försäljning av mat, dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området.

Filt och picknick är välkommet att ta med. På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma.

På grund av ljudvolymen följer arrangören Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtna.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-07-05 19:31


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook