Menu

Mares

Malmö

Malmö Folkets Park
lördag, 18 juli 2020 kl:19:00

En av förra årets mest anmärkningsvärda framgångssagor är den om Mares. Debutalbumet "Sunnanvind" (2019) befäste bandets position som ett av Sveriges just nu mest framstående, förstärkt av en succésommar och nomineringar i både Grammis och P3 Guld. Sommaren 2020 är det äntligen dags för Mares att ge sig ut på vägarna igen för en sommarturné med stopp i Malmö Folkets Park den 18 juli!

Med träffsäkra texter, snabbhäftande melodier och musikalisk framåtrörelse skildrar de ungdomen, dess eufori och bitterljuva känsla av att den när som helst kan vara över, på ett sätt som få andra klarar av. En försommarkväll 2018 delade de denna eufori med tusentals fans då Mares slog publikrekord på Gröna Lunds lilla scen. Knappt ett år senare kom debutalbumet ”Sunnanvind” där titelspåret snabbt tog över topplistorna och blev en av förra årets mest spelade låtar. För att höja förväntningarna ytterligare ryktas det om ny musik under våren 2020.

Praktisk information:
Alkohol är inte tillåtet att ta med in. PET-flaska med vatten/läsk är ok. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området. Vegetariskt och veganskt alternativ finns.

Filt och picknick är välkommet att ta med. På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, sittpallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma. Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

På grund av ljudvolymen följer arrangören Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtet.

Ingen uthämtning av biljetter på plats. Se till att ha biljetten utskriven eller nedladdad till telefonen. Det är streckkoden som är biljetten och den är giltig en gång.

Datum / Tid

lördag, 18 juli 2020 kl: 19:00

Plats

Malmö, Malmö Folkets Park

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

395kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad