kl: 14:30

Punk In Drublic

Malmö Folkets Park


BILJETTER / MER INFORMATION


Skapat av NOFX:s frontman Fat Mikes sinne och lever ger sig musik- och ölfestivalkonceptet Punk In Drublic ut i Europa! Den 13 juni 2021 gör de årets enda Sverige-upplaga på Folkets Park i Malmö. På scen ser vi NOFX, Me First and the Gimme Gimmes, Frank Turner & The Sleeping Souls, Face to Face, Satanic Surfers, The Baboon Show och Days N’ Daze!

NOFX
California-punkarna NOFX behöver knappast någon introduktion. Efter starten 1982 har de kommit att bli en av scenens mest framstående och betydelsefulla band. 1994 kom den ikoniska plattan "Punk in Drublic", ett av många släpp i en gedigen katalog proppfull med allsång-vänliga punkklassiker. På med mosh-skorna, i sommar bjuder Fat Mike, El Hefe, Eric Melvin och Erik Sandin på röjkalas!

ME FIRST AND THE GIMME GIMMES
Me First and the Gimme Gimmes är världens diskuterbart bästa coverband! Efter 7 studioalbum, en liveplatta, och alltför många singlar för att räkna, har de tacklat nästan alla genrer som finns. Motown, country, musikallåtar, japansk pop (på japanska!); dessa punkproffs har triumferat gång på gång som bara ”The Gimmes” kan. En omfångsrik katalog som inte lämnar någon oberörd!

FRANK TURNER & THE SLEEPING SOULS
Under sin över 20 år långa karriär har Frank Turner ständigt utvecklats som artist. Den brittiske punkpoeten gjorde en helomvändning när han lämnade hardcorescenen och hans Million Dead för att istället satsa på en solokarriär som folksångare och låtskrivare. Sedan 2005 har han spenderat sina dagar på vägar och scener världen över. Med sin akustiska gitarr i hand har han jobbat sig upp från sunkiga pubar till stora scener såsom Wembley Arena, Royal Albert Music Hall och även OS-invigning. Han har dock aldrig tappat sin punk-ethos och är just nu aktuell med sitt senaste alster "No Man's Land" som släpptes 2019.

FACE TO FACE
Face to Face hade en stor roll i 90-talets punkrock-våg och bidrog till att föra punkrocken till den stora massan. Bandet gjorde ett uppbrott 2004, men har sedan återföreningen 2008 levererat ny musik och ständigt energifyllda live-framträdanden.

SATANIC SURFERS
Skånska Satanic Surfers är tillbaka med full kraft! Efter 13 år sedan senaste plattan släppte de 2018 nytt material i form av plattan “Back From Hell”, full med nyfunnen energi, kraft och styrka. Bandet bildades i Lund -89 och har sedan dess lämnat ett stadigt avtryck och nått massiva framgångar på underground-scenen världen över. Numera klassiska skivor som “Hero Of Our Time”, “666 Motor Inn” och “Going Nowhere Fast” har sålt i hundratusentals exemplar globalt och har med sina starka melodier och texter skördat både svenska och internationella framgångar.

THE BABOON SHOW
The Baboon Show formades under 2003 i Stockholm och redan 2004 släppte de sin första DIY EP ”This Is It!”. Sedan dess har de turnerat febrilt runt om i världen och arbetat upp en hängiven följarskara. Trots sitt fullspäckade turnéschema har bandet lyckats släppa hela 8 studioalbum, utan att räkna EP:s, singlar och samlingsalbum. The Baboon Show ger allt och vi ser fram emot att välkomna dem till Malmö!

DAYS N' DAZE
Houstonbaserade Days N’ Daze spelar en slags folkpunk som de valt att kalla ”H-Town Thrashgrass”. Bandet omfamnar allt som har med punken att göra och det blir garanterat en energisk show när de öppnar upp festivalen den 13 juni!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-06-13 14:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

595kr


Kort länk hit: