Menu

ELVIS COSTELLO Detour

Malmö

Malmö Live Konserthus
fredag, 24 februari 2017 kl:19:30

Elvis Costello gör fyra konserter i Sverige i februari!

Kompositören, sångaren, låtskrivaren och gitarristen Elvis Costello återvänder till Sverige för fyra konserter i vinter. Den 22 februari spelar han på Göta Lejon i Stockholm, den 23 februari på konserthuset i Göteborg, 24 februari på Malmö Live och den 26 februari på Konserthuset i Jönköping.

Biljetterna släpps på måndag den 26 september.

Från en vild start fram till sin nuvarande ställning som en omåttligt populär och respekterad låtskrivare och berättare, presenterar nu Elvis Costello när han han kommer till Sverige sina låtar och mest levande berättelser i en retrospektiv soloföreställning som firar en musikalisk karriär som sträcker sig över mer än 35 år.

Costello är kanske mest känd för sina tid med The Attractions, med vilka han invaldes till Rock and Roll Hall of Fame 2003. Han är även känd för sitt framgångsrika samarbete med The Imposters och sina konsertframträdanden med pianisten Steve Nieve.

Costello har haft hyllade samarbeten med musikikoner som Burt Bacharach, Paul McCartney och The Roots – för att nämna några få. I år är dessutom Costello en av de som valts in i Songwriters Hall of Fame.

Senast han var i Sverige var 2014 då GP:s recensent Johan Lindqvist gav konserten i Göteborg 4 av 5 i betyg med orden ”Elvis Costello är en mästare som vet att aldrig måla in sig själv i något hörn. Full koll som han har både på sitt eget uttryck och sin alltmer detaljerade musikaliska karta. Få andra har sådan bredd i sin musikaliska gärning, men ändå med en konsekvent röst.”

Det är med stor förväntan och glädje vi ser fram emot fyra konserter med Elvis Costello i det svenska februarimörkret.


Biljettinformation:
Biljetterna kostar 550-650 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Ticketmaster-ombud.

Dörrar 19:00
Show kl 19.30

Arrangör: www.livenation.se

Datum / Tid

fredag, 24 februari 2017 kl: 19:30

Plats

Malmö, Malmö Live Konserthus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

590kr - 695kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad