Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 10:59

Home Etc. & Outside Living Paketbiljett 5-8 Mars (Inträde Alla Dagar)

MalmömässanDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bHome etc. & Outside Living - Malmömässan 2020 5-8 mars/b

bTVÅ MÄSSOR I EN!/b

bPAKETBILJETTEN GER DIG INTRÄDE TILL MÄSSAN ALLA FYRA DAGAR TILL ETT FÖRMÅNLIGT PRIS./b

bSTORA VILLAMÄSSAN BLIR NU HOME ETC./b
Home etc. är mässan där du kan få inspiration och konkreta tips om hur du kan utveckla ditt hem. Oavsett om du planerar att bygga om, bygga nytt eller uppgradera ditt boende till ett ”smart hem” är Home etc. platsen för dig. Här kan du ta del av nya trender, ett brett utbud av produkter och tjänster och samtidigt uppleva ett spännande scenprogram där fackmän och experter delar med sig av sina bästa tips.

Är du redo att starta ett förändringsprojekt eller upplever du svårigheter i slutspurten? Söker du inspiration och vill ta del av de senaste trenderna inom boende och renovering?

Ta chansen att träffa utställare och andra specialister under Home etc. för att få vägledning och vidare hjälp med dina projekt.

Mer info: a target=_blankhref=http://www.homeetcsyd.se/sv/www.homeetcsyd.se/a

bOUTSIDE LIVING/b
Outside Living är mässan där du kan få nya idéer, professionella råd och tips för din utemiljö. Här möter du inspirationsutställningar, trädgårdsprofiler och inspiratörer. På plats kan du även handla till din trädgård, balkong eller kolonilott.

Outside Living är mässan för alla som har ett intresse av att utveckla sin uteplats eller trädgård, antingen som en social yta och en förlängning av sitt hem eller kanske som en grön plats för odling, plantering och trädgårdsplanering.

Välkommen att inspireras och upptäcka olika sätt att nyttja din uteplats – utekök, soldäck, orangeri eller stadsodling? Möjligheterna är många.

Mer info: a target=_blankhref=http://www.outsidelivingsyd.se/www.outsidelivingsyd.se/a

bMÄSSANS ÖPPETTIDER:/b
Torsdag 5 mars: 11.00-18.00
Fredag 6 mars: 10.00-18.00
Lördag 7 mars: 10.00-18.00
Söndag 8 mars: 10.00-17.00

bÖVRIG INFO:/b
Barn t.o.m. 16 år går in gratis utan biljett.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-05 10:59


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: