Menu

Food Talk med Joel Lindqvist Mat & Chokladstudion

Malmö

Mat & Chokladstudion
måndag, 16 november 2020 kl:18:00

Food Talk med Joel Lindqvist på Mat- & chokladstudion.


Tre innovativa smakupplevelser. Härligt sällskap. Något gott i glasen.
30 minuters matprat där Joel Lindqvist, kock, konditor och vinnare av Dessertmästarna, bland annat delar med sig av sina tankar kring skillnaden mellan närodlat och ekologiskt, hur han lagar mat och bakar med så lite klimatpåverkan som möjligt samt vikten av samarbete i kristider.


Food Talks är precis vad det låter som. Plus lite till. Under ett par timmar samlas hängivna matnördar och helt vanliga människor som bara gillar att äta gott för att prata mat. Ämnena varierar med kocken för kvällen och kan handla om allt från morgondagens trender till det som ligger på tallriken just idag.


3 rätter och 30 minuters matprat
Under kvällen serveras du tre mindre rätter, allt veganskt, glutenfritt och odlat av Kocken på åkern 5,4 km från restaurangen. Till varje rätt finns utvalda drycker att köpa. Lagom till första rätten bjuder vi på ett halvtimmeslångt, personligt samtal mellan Joel Lindqvist och matprofilen Charlotta Ranert, och du får såklart möjlighet att ställa frågor.
Även Kocken på åkern, Marcus Nilsson, kommer finnas på plats denna kväll.


Tid för prat och umgänge
Food Talks är en stor upplevelse i litet format. Med bara 30 gäster blir stämningen intim och det finns gott om tid för prat och umgänge. Under kvällen kan du även köpa signerade kokböcker av Joel samt allt möjligt gott från Mat- & chokladstudion.


För att kunna följa folkhälsomyndighetens gällande regler med anledning av Covid-19 ber vi er att kontakta oss via mail för att berätta hur många ni är i ert sällskap när ni köpt biljetter. På så vis kan vi möblera lokalen och hålla rätt avstånd mellan sällskapen.
Maila oss på: charlotta snabel-a pinkchili punkt seTala om vilket Food talk ni ska delta i, datum och namnen på de som ingår i ert sällskap.

Datum / Tid

måndag, 16 november 2020 kl: 18:00

Plats

Malmö, Mat & Chokladstudion

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

399

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad