Menu

Entombed AD + Frantic Amber, Bastard Grave

Malmö

Moriska Paviljongen
lördag, 15 oktober 2016 kl:18:00

Bad Blood Night pres. ENTOMBED AD, FRANTIC AMBER, BASTARD GRAVE


Åldersgräns: 18 år


Entombed A.D.


open.spotify.com/artist/3TK5LJPqg2AnBdrp9Xrzmu


Med det hyllade albumet Dead Dawn i ryggen är Entombed AD redo för Sverige turné. Med två album släpp på 18 månader så brinner rösten, myten, legenden L-G Petrov och hans mannar starkare än på länge. Förutom Entombed AD låtar utlovas naturligtvis också ett gäng Entombed klassiker. Var redo för total mangling!


+++


Frantic Amber


open.spotify.com/artist/35ExNkMZGn1aQd0WkgsRjo


Under året har det blivit festivalspelningar på bland annat Metaltown Indoors, Vicious Rock Festival och nu senast Gefle Metal Festival. Frantic Amber tog sin nuvarande form som band 2010. Medlemmarna kommer från Sverige, Danmark, Japan och Colombia, men är baserade i Stockholm. Sedan starten har de hunnit med att spela på alla Sveriges stora hårdrocksfestivaler, de har gjort två turnéer i Ryssland och spelat på Wacken.


+++


Bastard Grave


open.spotify.com/artist/3G9syNiqkQiAIMSrztrk0J


Med rötter i Helsingborgs hardcorescen och band som Slöa Knivar har Bastard Grave bytt ut referenserna till Entombed och Dismember och lirar svänging old school döds. Fullängdsdebuten What lies beyond är producerad av Ulf Blomberg (Exhale, El Camino) och släppt på Pulverised. Med ruggigt elaka riff, crustiga inslag och en skitig udd utlovas rejäl rensning redan i första akten!


Moriska Paviljongen (i folkmun kallad "Moriskan") är en kulturbyggnad i Folkets Park i Malmö. Byggnaden ritades 1901 på uppdrag av arbetarrörelsen, av den polsk-judiske arkitekten Aron Wolff Krenzisky. Med sina sju torn och en tivoliarkitektur influerad av sekelskiftets orientalism, är den unik i sitt slag i Sverige. Huset invigdes 17 augusti 1902.

Datum / Tid

lördag, 15 oktober 2016 kl: 18:00

Plats

Malmö, Moriska Paviljongen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

220

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad