Menu

Officiell efterfest till Håkan Hellström i Malmö

Malmö

Moriska Paviljongen
onsdag, 21 december 2016 kl:22:00

Vi på Håkans skivbolag bjuder in till officiell efterfest till Håkans spelning i Malmö den 21:e december!


För att maxa den här kvällen har vi bjudit in Woah Dad-artister och ett gäng tunga DJ:s till Moriskan för att ställa till med vinterhalvårets fetaste fest.


Det blir klassiskt indie-röj/guilty pleasures, råskarp pop och livemusik från The Ark-medlemmarna Jepson, Jens Andersson och Martin Axéns Kal P. Dal-band.


Dessutom gäster! Och överraskningar!


-----------------------------------------


ROCKISTAN - LIVE


Sjukt taggade på att presentera ROCKISTAN, det bejublade och skogsvilda bandet från Kal P. Dals rockmusikal.


Bland medlemmarna finns forna The Ark-hjältarna Jepson, Jens Andersson och Martin Axén, som personligen skrivit under i blod på att ingen i lokalen kommer att undkomma osvettig.


”Hör op´ slashas!
Med olika formationer av tre bonastick & en textrepertoar som sträcker sig från rock till roll, serveras här skånska rockstandards i en bedövande Kal P Dal-hyllande anda.
Raka rör & öppna spjäll!


- Jepson & Nic Schröder


-----------------------------------------


Bob hund - DJ-SET


Bob Hund är ett av Sveriges mest inflytelserika rockband genom alla tider.
I ständig rörelse och förnyelse har de under sin 25 år långa karriär hunnit med både Grammisar, Guldägg och film. De har öppnat ett museum, skapat en opera och drivit en egen bob-hundfestival.
Trots framgångarna har bandet inte lyckats generera några betydande rikedomar. År 2013 gick det så långt att bandet auktionerade ut sina instrument under Bob Hund-festivalen i Helsingborg och nu har de kommit till en punkt där de tvingas utföra allehanda tveksamma extraknäck.
Däribland ett DJ-gig på Moriska Paviljongen.


No Time For Us - DJ-set


No Time For Us är Malmös största och bästa pop- och indieklubb.


Välkomna till en euforisk kväll med det bästa och finaste popmusiken kan erbjuda. Det blir Jingle-jangliga gitarrer, ba-ba-ba refränger, fransk elektropop, tokmycket handklapp, göteborgare med eller utan uppvikta chinos, nerknarkad lower east-side nu yawk metadonrock, livsbejakande "varför ska man ta livet av sig, när man kan sminka upp sig, tuppera håret och sjunga om det istället"-pop, bay area medelklass punkrock, skostirrande pojkar med långa luggar, flickor med prickiga kjolar, överförfriskade DJ:s samt en och annan motownklassiker.


Åldersgräns: 18 år


Moriska Paviljongen (i folkmun kallad "Moriskan") är en kulturbyggnad i Folkets Park i Malmö. Byggnaden ritades 1901 på uppdrag av arbetarrörelsen, av den polsk-judiske arkitekten Aron Wolff Krenzisky. Med sina sju torn och en tivoliarkitektur influerad av sekelskiftets orientalism, är den unik i sitt slag i Sverige. Huset invigdes 17 augusti 1902.

Datum / Tid

onsdag, 21 december 2016 kl: 22:00

Plats

Malmö, Moriska Paviljongen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad