Menu

Makthaverskan Live / Moriska Paviljongen

Malmö

Moriska Paviljongen
lördag, 4 november 2017 kl:18:00

MAKTHAVERSKAN LIVE PÅ MORISKA PAVILJONGEN
Makthaverskan till Malmö och Moriska Paviljongen den 4 november, som vi längtar!


Pris: 180 kr förköp, 200 kr dörren
Student/Guldkort: 150 kr
Lokal: Spegelsalen
Tider: 19.00 - 23.00
Åldersgräns: 18 år
____________________________
När Makthaverskan släppte sitt förra album var dom ett svenskt indieband som var väldigt lovande. Nu är dom en internationell angelägenhet!


Förra albumet, II, släpptes 2013. Då hade dom sen första albumet 2009 byggt upp en hängiven skara fans på sina klubbspelningar i Sverige. När II kom så fick dom en hel del uppmärksamhet i Sverige, med helsidor i dom flesta svenska dagstidningar, rotation på P3 med ett par låtar, och gjorde en handfull spelningar i Sverige det året, bl a på festivaler som Way Out West och Popaganda samt sålde slut Pustervik i Göteborg ett par gånger och även Debaser Medis.


Året efter, 2014, slog det till internationellt. Skivan släpptes i USA via det creddiga bolaget Run For Cover, och Makthaverskan gjorde ett par månadslånga turnéer i USA och Kanada, med bl a spelningar på viktiga festivaler som SXSW och CMJ, en Europaturné, och lite annat. 2015 släppte dom även singeln Witness.


Nu 2017, är bandet tillbaka med full kraft! Nya albumet Ill släpps den 13 oktober, och i samband med släppet åker dom ut på Sverigeturné. Skivan släpps på Luxury och slussas ut i hela Europa, hela Nordamerika, samt Japan.
Den här skivan är allt man hoppades att en ny Makthaverskanskiva skulle vara.


Moriska Paviljongen (i folkmun kallad "Moriskan") är en kulturbyggnad i Folkets Park i Malmö. Byggnaden ritades 1901 på uppdrag av arbetarrörelsen, av den polsk-judiske arkitekten Aron Wolff Krenzisky. Med sina sju torn och en tivoliarkitektur influerad av sekelskiftets orientalism, är den unik i sitt slag i Sverige. Huset invigdes 17 augusti 1902.

Datum / Tid

lördag, 4 november 2017 kl: 18:00

Plats

Malmö, Moriska Paviljongen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad