Menu

Familjen Live + Klubb / Moriska Paviljongen

Malmö

Moriska Paviljongen
lördag, 14 april 2018 kl:22:00

Familjen Live + Klubb


Den 14 april spelar ”Familjen” på Moriska Paviljongen i Malmö. Killen från Hässleholm, Johan T Karlsson, alias Familjen, slog igenom hårt med hits som ”Det snurrar i min skalle” och ”Det var jag”. Han vann Grammis och medverkade i det älskade tv-programmet ”Så mycket bättre”. Nu har han färdigställt sitt fjärde album ”Kom” och beger sig ut på turné i vår. Den 9 februari har Familjen turnépremiär på festivalen Where's The Music i Norrköping och lördag 3 mars kommer han till Moriskan i Malmö.


Albumet ”Kom” släpps den 2 mars och förser oss med elektronisk pop med personliga och politiska texter – en skildring såväl av dagens Sverige som av människan.


Lyssna på tidigare Familjen här: open.spotify.com/artist/1jBFgqfCh0pz5eNIWFvJGQ


Moriska Paviljongen (i folkmun kallad "Moriskan") är en kulturbyggnad i Folkets Park i Malmö. Byggnaden ritades 1901 på uppdrag av arbetarrörelsen, av den polsk-judiske arkitekten Aron Wolff Krenzisky. Med sina sju torn och en tivoliarkitektur influerad av sekelskiftets orientalism, är den unik i sitt slag i Sverige. Huset invigdes 17 augusti 1902.

Datum / Tid

lördag, 14 april 2018 kl: 22:00

Plats

Malmö, Moriska Paviljongen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad