Menu

Americo El Rey De La Cumbia / Moriska Paviljongen

Malmö

Moriska Paviljongen
torsdag, 29 mars 2018 kl:21:30

? Plats: Moriska Paviljongen, Norra Parkgatan 2
? Datum: 29 Mars
? Tid: 21.30
? 18+
? OBS!!! Moriskan tar endast Kort, inga kontanter!


.*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*.


Mer info om artisten:


Américo är Chiles bäst säljande skivartist!
Han är en tolkare av romantisk Cumbia, men så mycket mer än enbart yta och styling. Hårt arbete ligger bakom hans framgång och han har en 20 år lång karriär bakom sig. Mycket av hans popularitet beror på hans ödmjuka framtoning. Han är en enkel kille från Arica i norra Chile, där han redan som 6 åring stod på scenen första gången, när han följde med sina musikerföräldrar (pappa var Bolerosångare) på olika festivaler och spelningar.


Som ung musiker lämnade han Arica för Santiago, tillsammans med sin mamma. Han turnerade runt i Chile med gruppen ”Alegría” med vilka han också spelade in 11 skivor!


I Chile, bröt sångare en ny post genom radiella läget på nr 1 med den enda "Dream trott" i 6 veckor i följd.
Posteriormenete Américo är tillägnad att främja hennes nya album "Américo Forever" med flera av hans största hits i versioner med nya arrangemang och innehåller även den nya singeln "Ingenting" snabbt stiger till toppen leden av rankingen. Året gick snabbt med en framgångsrik Europaturné som tar honom över Sverige, Schweiz, Spanien och Belgien bland annat med mycket bra samtal och utmärkt mottagande från pressen, som dubbades kungen av Cumbia. Med denna nya roll kommer att Bolivia och svurit lokal version av Bailando por un Sueño, där det lyser med stor delaktighet, där han sjunger och dansar och visar sympati och enkelhet som har tagit honom till podiet steg närvarande. Idag besöker Américo olika städer i USA, med hög uppringning, spridning och mottagning av allmänheten. Dess skylt har presentationer i Virginia, Connecticut, New York och Seattle, bland flera andra.


Den 13 september 2017 blev Americo valt att representera låten "Mi Paz les doy", officiellt hymne för påven Francis besök i Chile, som hålls mellan 15 och 18 januari. 2018.


Moriska Paviljongen (i folkmun kallad "Moriskan") är en kulturbyggnad i Folkets Park i Malmö. Byggnaden ritades 1901 på uppdrag av arbetarrörelsen, av den polsk-judiske arkitekten Aron Wolff Krenzisky. Med sina sju torn och en tivoliarkitektur influerad av sekelskiftets orientalism, är den unik i sitt slag i Sverige. Huset invigdes 17 augusti 1902.

Datum / Tid

torsdag, 29 mars 2018 kl: 21:30

Plats

Malmö, Moriska Paviljongen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

425

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad