Menu

MALMÖ TROPICAL NIGHT + Live: SPICE (JAM)

Malmö

Moriska Paviljongen
lördag, 4 augusti 2018 kl:22:00

MALMÖ TROPICAL NIGHT 2018
Dancehall * Reggae * Afrobeat * Hiphop * RnB
LIVE: SPICE (JAM)!


LÖR 4 AUGUSTI
22:00-03:00
18 ÅR


Förköp: 200 kr
Guldkort gäller ej


SPICE (JAM)
Ett efterlängtat återseende! Spice är tillbaka på årets varmaste fest – MALMÖ TROPICAL NIGHT!


Spice har med sin starka personlighet, tunga låtar och succé-samarbeten erövrat världen med sin charm! Hon slog igenom med Rampin Shop tillsammans med Vybz Kartel och har sedan dess hunnit med att göra ett stort antal internationella hits. Däribland So Mi Like It, som för övrigt har nästan 70 miljoner views på hennes egna kanal, Needle Eye, Bend Ova, Indicator, Like a Man, Conjugal Visit (uppföljaren till Rampin Shop) och är nu senast aktuell med sin nya video till låten Tick Tack.


Hennes musik beskriver hon som "autentisk dancehall" och hon är absolut nutidens Queen på dancehallscenen. Spice är känd för att leverera explicita texter i sina låtar, en stil som kallas "slackness", och vara riktigt grym live tillsammans med sina dansare och band!


Moriska Paviljongen (i folkmun kallad "Moriskan") är en kulturbyggnad i Folkets Park i Malmö. Byggnaden ritades 1901 på uppdrag av arbetarrörelsen, av den polsk-judiske arkitekten Aron Wolff Krenzisky. Med sina sju torn och en tivoliarkitektur influerad av sekelskiftets orientalism, är den unik i sitt slag i Sverige. Huset invigdes 17 augusti 1902.

Datum / Tid

lördag, 4 augusti 2018 kl: 22:00

Plats

Malmö, Moriska Paviljongen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad