Menu

Julbord + Show på Moriska Paviljongen 24 nov.

Malmö

Moriska Paviljongen
lördag, 24 november 2018 kl:18:00

Julshow på Moriska Paviljongen
22 November - 15 December


?Kom och upplev ”Aphrodite The Burlesque Extravaganza” med Cabaret Candy Club på Moriska Paviljongen. Vi dukar upp ett klassiskt julbord anpassat till både vegetarianer och veganer.


Om showen:
Aphrodite The Burlesque Extravaganza är en fartfylld show med hits från dåtid till nutid, en stor portion kärlek och högt i tak! Tillsammans med det utsökta julbordet blir det en kväll ni sent lär glömma.


Cabaret Candy Club har under åtta år lyckats locka över 40.000 nöjda besökare i värmen kring scenen med sin sensationella balett, det exeptionella husbandet, sångdivan Josefine Sebring, några av världens främsta akrobater från Cirque Du Soleil och inte minst Albin Ganovic som roat och oroat med sina komiska karaktärer


Aphrodite The Burlesque Extravaganza & Moriskans julbord är vinterns godaste och mest upplyftande julupplevelse, som garanterar glädje för alla sinnen.


Bienvenue au Spectacle!


Kontakt och bokning:
Vid frågor och förbokningar för stora sällskap, kontakta Marie Cleréus på julbord snabel-a moriskapaviljongen punkt se


Premiär 22 November!


”Ständiga scen-och klädbyten, det bjuds på
mycket glitter och gala” - Göran Holmquist, HD Sydsvenskan


Moriska Paviljongen (i folkmun kallad "Moriskan") är en kulturbyggnad i Folkets Park i Malmö. Byggnaden ritades 1901 på uppdrag av arbetarrörelsen, av den polsk-judiske arkitekten Aron Wolff Krenzisky. Med sina sju torn och en tivoliarkitektur influerad av sekelskiftets orientalism, är den unik i sitt slag i Sverige. Huset invigdes 17 augusti 1902.

Datum / Tid

lördag, 24 november 2018 kl: 18:00

Plats

Malmö, Moriska Paviljongen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

325kr - 790

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad