Menu

PUSSY RIOT / Moriska Paviljongen

Malmö

Moriska Paviljongen
lördag, 2 februari 2019 kl:21:00

Pussy Riot + Support: Dolores Haze


Den 2 februari 2019 spelar Pussy Riot live på Moriska Paviljongen i Malmö! Dessutom kommer Maria ”Masha” Alyokhina, en av Pussy Riots frontfigurer, den 16 november för ett exklusivt författarsamtal om hennes bok ”Riot Days”.


Biljetter ute nu!
Författarsamtal 16 november, 100 kr.
Konsert 2 februari, 250 kr.
PUSSY RIOTx2: Författarsamtal + Konsert, 295 kr.


Support: Dolores Haze
Dolores Haze har sedan debutalbumet "The Haze is Forever" 2015 hyllats för sin musik av sin publik såväl som av kritiker och andra artister i genren. Bandet belönades 2015 med "Årets Rock" på P3 Guld och nominerades även i Grammisgalan.


Sedan debuten har Dolores Haze bland annat ägnat sig åt att fronta en global reklamkampanj med egendesignade kläder för varumärket Monki, samarbetat med artister som Little Jinder och Rebecca & Fiona samt varit förband åt legendarerna Bob Hund och Iggy Pop.


2017 släpptes singeln “White house”, en låt om en fest i Vita huset med Donald Trump. Samtidigt lanserade bandet sin slogan "Make Dolores great again".


Nu är bandet aktuella igen med nya albumet "Play Hard Fuck Hard Love Hard" och kommer alltså till Moriska Paviljongen i Malmö som förband åt den ryska punkgruppen Pussy Riot.


Läs mer i evenemanget på facebook: www.facebook.com/events/320944635146097


Moriska Paviljongen (i folkmun kallad "Moriskan") är en kulturbyggnad i Folkets Park i Malmö. Byggnaden ritades 1901 på uppdrag av arbetarrörelsen, av den polsk-judiske arkitekten Aron Wolff Krenzisky. Med sina sju torn och en tivoliarkitektur influerad av sekelskiftets orientalism, är den unik i sitt slag i Sverige. Huset invigdes 17 augusti 1902.

Datum / Tid

lördag, 2 februari 2019 kl: 21:00

Plats

Malmö, Moriska Paviljongen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad