kl: 22:00

Unge Ferrari (NO) / Moriska Paviljongen

Moriska Paviljongen


BILJETTER / MER INFORMATION


Boka bord i Moriskans Bistro innan konserten och få 15% rabatt på matnotan med uppvisad konsertbiljett.
? www.moriskansbistro.se
? 040-685 40 35
------------------------------------------------------------


Unge Ferrari (NO) PÅ MORISKA PAVILJONGEN!


Biljetter: Släpps 6 december klockan 10.00.
Ålder: 18 år
Dörrar: 22.00, på scen ca 23.00


Midt i mellom magisk og manisk turné 2019


Det man älskar med Unge Ferrari är kanske det man också hatar mest i livet: Oförutsägbarhet. Med det rykande färska albumet "Midt imellom magisk og manisk” bevisar han en än gång att han är en musikalisk kameleont, och texterna och tematiken på albumet har aldrig tagit oss närmre inpå.


I processen med att skapa albumet har Unge Ferrari också hela tiden tänkt på hur låtarna kan förstärkas live, där artist och publiken kan dyka ännu djupare ner i den magiska och maniska världen. Han önskar skapa en upplevelse som går lite utanför en vanlig konsertupplevelse, som tilltalar fler sinnen än om man bara lyssnar på albumet. Själv säger han:


“Jeg har aldri jobbet med et vanskeligere prosjekt enn dette, men jeg har heller aldri vært så stolt av noe i hele mitt liv som jeg er av dette albumet. Jeg gleder meg vilt til å fremføre disse sangene live!”


SUPPORT: JELASSI
Utan att ha släppt sin första singel är Jelassi en av Sveriges mest efterlängtade rapartister. Hon debuterade när hon gästade Black Moose, Michel Dida och Ozzy på låten ”20 lax”, och har även gästat Vinter på låten ”10 år (Remix)”. I somras spelade hon på SMASH Festival och delade scen tillsammans med Cherrie, Mapei, Lil Pump och Post Malone. Den 1 mars släpper hon en efterlängtad debutsingel ”Keff båt” och åker med som support till Unge Ferrari i Stockholm, Malmö, Göteborg samt Oslo.


_ _


”Att Jelassi är Jelassi utan att ens ha släppt en egen officiell låt säger ganska mycket om Jelassi. Hanterade en avslagen publik på SMASH enorma scen med bravur i somras och har lagt minnesvärda verser på låtar med Vinter och Black Moose. Alla minns väl raden ”Du har varit 10 år i gamet/Jag har varit 10 år i Sverige”. – KINGSIZE
_____________________________________________


? KLUBBPOLICY ?
– Tid: 22:00-03:00
– Ålder: 18 år
– Vi tar endast kort!
? Tillgängligt för rullstol
– Ytlig visitering i entrén på grund av säkerhet
? Exit = att du går hem
– Moriska Paviljongen är ett hus för alla. Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.


www.moriskapaviljongen.se


Moriska Paviljongen (i folkmun kallad "Moriskan") är en kulturbyggnad i Folkets Park i Malmö. Byggnaden ritades 1901 på uppdrag av arbetarrörelsen, av den polsk-judiske arkitekten Aron Wolff Krenzisky. Med sina sju torn och en tivoliarkitektur influerad av sekelskiftets orientalism, är den unik i sitt slag i Sverige. Huset invigdes 17 augusti 1902.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-03-22 22:00


Plats/Lokal:

Adress:

Malmö, Folkets park Norra Parkgatan 2


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

200


Kort länk hit:

Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Det Här Är Artisterna För Hovturnén 2019 !
PRESS
19 mar
kl: 11:00

Det Här Är Artisterna För Hovturnén 2019 !

Det är vår i luften! Nedräkningen har börjat till varma sommarkvällar och årets upplaga av Hovturnén 2019. Med Wille Crafoord i spetsen beger sig djärva artister ut på hästryggen och idag kan vi äntligen avslöja vilka som blir årets artister att rida ut. I år ger de sig dessutom ut på jakt. På jakt efter lyckan, kärleken och de skånska skogarnas mysterier... Detta är...

Bild på Recensionsinbjudan Kaniner
PRESS
18 mar
kl: 19:10

Recensionsinbjudan Kaniner

KANINER av Joe Hampson Sverigepremiär fredag 22 mars kl 19 på Intiman Svara senast måndag 18 mars om du vill ha recensionsbiljetter. Inbjudan gäller för 2 personer. Pressbilder finns att hämta på https://www.malmostadsteater.se/press Med vänlig hälsning, Carin Hebelius, presskontakt 0702-274238, carin.hebelius@malmostadsteater.se KANINER Av Joe Hampson Sverigepremiär på Malmö...


Hitta oss på Facebook