Menu

Viktoria Tolstoy / Im Kingfisher / Claes Janson

Malmö

Moriska Paviljongen
onsdag, 20 mars 2019 kl:19:00

Välgörenhetskonsert med I'm Kingfisher, Viktoria Tolstoy & Claes Janson


VÄLKOMNA TILL EN HELT FANTASTISK AFTON MED HELT GRYMMA MUSIKER, EN SKÖN BLANDNING AV BLUES, JAZZ OCH AMERICANA. TA TILLFÄLLET I AKT
OCH NJUT AV FANTASTISKA ARTISTER SOM SPELAR FÖR EN GOD SAK.


Kvällen inleds med I´m Kingfisher som med en hemmasnickrad gitarrteknik och en drömsk röst nyligen släppt sitt bäst mottagna album hittills. Transit, som gästas av bland andra Martin Hederos och Christian Kjellvander och skaver någonstans mellan americana och indie. Det amerikanska radioprogrammet NPR: All Songs Considered kallade honom "awesome" och kollegorna på KEXP i Seattle satte honom som sin Song of the Day. Därefter kommer Viktoria Tolstoy ackompanjerad av sin gitarrist Krister Jonsson att bjuda på några låtar från senaste skivan meet me at the movies samt lite blandat från jazz/blues världen. Det bjuds även något extra tillsammans med hela bandet och Claes
Janson.


Skönsjungande ”Bluestrollet” Claes Janson avslutar kvällen med ett axplock låtar från senaste skivan Ett ord till mina polare där han i låtskatten blickar tillbaka på vänner han mött under sin långa musikresa.


Denna kväll spelar vi för vår musikerkollega Nanna Sveinsdóttir som fallit utanför den Svenska vården och tvingas bekosta sin egen nackoperation utomlands. Allt inträde går oavkortat till hennes operationskostnader.


__________________________________


Ät i Moriskans Bistro innan föreställningen!
Med biljett till evenemang på Moriskan får du 10% på matnotan.
Köket är öppet från kl. 17.30 - 22 ons, tors, lör.
AW på fredagar 17-19


Boka bord via:
? www.moriskansbistro.se
? 040-685 40 35


Moriska Paviljongen (i folkmun kallad "Moriskan") är en kulturbyggnad i Folkets Park i Malmö. Byggnaden ritades 1901 på uppdrag av arbetarrörelsen, av den polsk-judiske arkitekten Aron Wolff Krenzisky. Med sina sju torn och en tivoliarkitektur influerad av sekelskiftets orientalism, är den unik i sitt slag i Sverige. Huset invigdes 17 augusti 1902.

Datum / Tid

onsdag, 20 mars 2019 kl: 19:00

Plats

Malmö, Moriska Paviljongen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad