kl: 20:00

Hey June!/Wrestling!

Moriska Paviljongen



Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Sagan om Svensk Wrestling Syd går vidare i sommaren!


På förra showen lös mästaren The Human Battle Tank - Harley Rage med sin frånvaro, något som ägaren Trent MacGregor inte ser med blida ögon på! Resten av Modern Warfare hade däremot matcher i vanlig ordning som slutade med blandat resultat; vad tycker deras ledare m det? Och vad tycker han om SWS nya samarbetspartners Blixt och Dunder som Cafs och JO Hansen hamande i luven på? De goda grannarna El Vecino - Pro Wrestler och Steinbolt - Pro wrestler försvarade framgångsrikt sina tagtitlar ytterligare en gång, men inte utan att förlorande Lucha Destroyers (Danny Sharp och Cliff Pettersson) tog till ojusta medel efteråt i form av sin nya hantlanagare Lobo! Ut kom Los Classicos till räddningen, men vad kan vi förvänta oss av de olika lagen denna gång? Vi fick också se en all female tag team-match med debuterande bla Aliss Ink som segrade tillsammans med Betty Rose! Kommer detta binda sammans den fulspelande Aya Frick och ondsinta Sixt? I kvälllens main event fick se tyske tungviktaren Pascal Spalter nedkämpa publikfavoriten Yuri i en fantastisk match, men inte utan att Spalter skulle ge sig på Yuri efteråt. Tysken konfronterades då av ingen mindre än Steinbolt! Får vi se dalmasen mot tysken den 8 juni?
Svaren på detta och mycket mer den 8 juni på Moriska Paviljongen!


? Svensk Wrestling Syd presenterar – Hey June!
? Lör 8 juni 2019. kl. 19 (första matchen kl. 20)
? Moriska Paviljongen, Folkets Park Malmö,
? Barservering – åldersgräns 18 eller minderåriga i målsmans sällskap


OBS! OBS! OBS! ENDAST KORT PÅ MORISKA PAVILJONGEN! SWS TAR DOCK KONTANTER I MERCHEN !


Moriska Paviljongen (i folkmun kallad "Moriskan") är en kulturbyggnad i Folkets Park i Malmö. Byggnaden ritades 1901 på uppdrag av arbetarrörelsen, av den polsk-judiske arkitekten Aron Wolff Krenzisky. Med sina sju torn och en tivoliarkitektur influerad av sekelskiftets orientalism, är den unik i sitt slag i Sverige. Huset invigdes 17 augusti 1902.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-06-08 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Malmö, Norra Parkgatan 2


Fler tillfällen:





Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook