kl: 19:00

H&M Moments c/o Malmö

Moriska PaviljongenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Välkommen till H&M Moments c/o Malmö - en magisk musikupplevelse på Moriska paviljongen. Artisterna Gnucci, Jelly, Oscar Zia och Leslie Tey, alla med rötter i Malmö, gör här en exklusiv spelning tillsammans med H&M. Utöver musik i världsklass är kvällen kryddad med massa spännande aktiviteter i och utanför Moriskan. Kom därför gärna redan när entrén öppnar – detta vill du inte missa! Vi bjuder dig som är medlem på konserten, ange rabattkoden i kassan.
Om du inte är medlem blir du det enkelt här: www2.hm.com/sv_se/register


Vänligen notera att det endast är ståplats under spelningarna.
H&M Moments c/o Malmö har ingen åldersgräns, men målsman ansvarar för barn under 18 år. Giltig ID-handling ska kunna uppvisas vid anmodan, på grund av att alkoholförsäljning sker i lokalen.
Av brandskyddsskäl kan barnvagn ej medtagas.
Lokalen är handikappanpassad.


Moriska Paviljongen (i folkmun kallad "Moriskan") är en kulturbyggnad i Folkets Park i Malmö. Byggnaden ritades 1901 på uppdrag av arbetarrörelsen, av den polsk-judiske arkitekten Aron Wolff Krenzisky. Med sina sju torn och en tivoliarkitektur influerad av sekelskiftets orientalism, är den unik i sitt slag i Sverige. Huset invigdes 17 augusti 1902.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-06-01 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Malmö, Norra Parkgatan 2


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook