kl: 20:00

Cruel Summer 3/Wrestling!

Moriska PaviljongenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Sagan om Svensk Wrestling Syd går vidare i sommarvärmen!


På förra showens main event fick se tyske tungviktaren Pascal Spalter betvinga publikfavoriten Steinbolt, om än med tveksamma metoder! Tillförordnad GM Janne Walterz klev då in och ordnade så att vi får se en Falls Count Anywhere match mellan de två tungviktarna på vår årliga sommarshow! Det kan bli match mitt ute i parken om så krävs! Modern Warfare saknade Jim Cafs men det spelade ingen roll när mästaren Harley Rage betvingade sina motståndare och bevisade för alla, men framförallt Blixt & Dunder, att han är inte någon man leker med ostraffat! Vad ställs Harley och hans lakejer inför denna gång när Trent varit ute i Europa och scoutat? Lucha Destroyers fortsätter vara en vårta i arslet på såväl Classicos som El Vecino och nog börjar de snart kunna kräva en titelmatch? Vi fick också se en tuff kamp mellan Aliss Ink och Sixt där den förstnämnde kunde gå segrande ur kampen! Hur reagerar Sixt på nederlaget? Och vad ska Aya Frick säga om sin förlust mot Betty Rose? Behöver de två furiorna slå sina påsar ihop för att nå framgång? Svaren på detta och mycket mer den 27 juli på Moriska Paviljongen!


? Svensk Wrestling Syd presenterar – Cruel Summer 3!
? Lör 27 juli 2019. kl. 19 (första matchen kl. 20)
? Moriska Paviljongen, Folkets Park Malmö,
? Barservering – åldersgräns 18 eller minderåriga i målsmans sällskap


OBS! OBS! OBS! ENDAST KORT PÅ MORISKA PAVILJONGEN! SWS TAR DOCK KONTANTER I MERCHEN !


Moriska Paviljongen (i folkmun kallad "Moriskan") är en kulturbyggnad i Folkets Park i Malmö. Byggnaden ritades 1901 på uppdrag av arbetarrörelsen, av den polsk-judiske arkitekten Aron Wolff Krenzisky. Med sina sju torn och en tivoliarkitektur influerad av sekelskiftets orientalism, är den unik i sitt slag i Sverige. Huset invigdes 17 augusti 1902.11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-07-27 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: