Menu

Kleerup + klubb

Malmö

Moriska Paviljongen
fredag, 13 mars 2020 kl:20:00

Kleerup har blivit synonym med svensk elektropop. Han har jobbat med artister som Robyn, Lady Gaga, Moby, Teddybears och The Cardigans.


Efter några års tystnad släppte Kleerup under hösten ”Lovers Table” som gästas av brittiska duon AlunaGeorge och ”I Need Love” i samarbete med legendarerna Rebecca & Fiona.


Den 28 februari kommer ett nytt album från den flerfaldigt Grammis-vinnande producenten/artisten.


Det internationella genombrottet kom 2007 tillsammans med Robyn och ”With every heartbeat”. Låten nådde nummer ett i England, topp 10 på flera listor över hela Europa och topp 30 på den största listan av dem alla, Billboard Hot 100 i USA. På hemmaplan låg singeln på försäljningslistan i hela 54 veckor. Producenten, kompositören, låtskrivaren och artisten Kleerup hade presenterat sig för världen.


Moriska Paviljongen (i folkmun kallad "Moriskan") är en kulturbyggnad i Folkets Park i Malmö. Byggnaden ritades 1901 på uppdrag av arbetarrörelsen, av den polsk-judiske arkitekten Aron Wolff Krenzisky. Med sina sju torn och en tivoliarkitektur influerad av sekelskiftets orientalism, är den unik i sitt slag i Sverige. Huset invigdes 17 augusti 1902.

Datum / Tid

fredag, 13 mars 2020 kl: 20:00

Plats

Malmö, Moriska Paviljongen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad