Menu

THE GAME LE SHOW med Lander & Björck

Malmö

Moriska Paviljongen
onsdag, 1 april 2020 kl:19:00

THE GAME LE SHOW
Du kommer må väldigt dåligt efteråt. Du kommer också må väldigt bra. Kanske!


The Game Le Show är en kväll som ingen annan, en kväll där publik och artister smälter samman i en fullkomlig kakafoni av aldrig tidigare skådat slag. Det enda Du, kära publik, egentligen behöver veta är vart Du ska och vilken tid det drar igång. Det vi kan avslöja, är att Du eventuellt kommer att drivas till vansinne av skratt. Dina käkar kommer förmodligen gå ur led, (reds. anm. Behöver du uppsöka vård är det inget vi står för varken ekonomiskt eller känslomässigt) och att Du i övrigt är i varma, trygga händer.


Elvira Lander och Charlotta Björck är nämligen tryggheten själv och dom har längtat efter att få ge Dig sitt allra mesta och allra bästa! Det blir sång och det blir teamwork och tävling! Det blir härliga gäster! Förmodligen gester OCH sketcher. Ta med Din mamma eller nån annan Du gillar, för nu är det dags för skrattframfall!


P.S. Klä Dig i oömma kläder! D.S.


Vart? Moriska Paviljongen
När? Insläpp 18.00, showstart 19.00
Pris? Förköp via tickster.com, biljetter säljs i dörren i mån av plats


Kontantfritt, vi tar endast kort.
Tillgängligt för rullstol, hör gärna av dig till oss i förväg så reserverar vi plats!


Käka innan föreställningen? Vår Bistro erbjuder en rad färgsprakande mezerätter, perfekta att dela med ditt sällskap. Varmt välkommen att boka bord, mer info hittar du här --> bit.ly/2Ij022K


Moriska Paviljongen (i folkmun kallad "Moriskan") är en kulturbyggnad i Folkets Park i Malmö. Byggnaden ritades 1901 på uppdrag av arbetarrörelsen, av den polsk-judiske arkitekten Aron Wolff Krenzisky. Med sina sju torn och en tivoliarkitektur influerad av sekelskiftets orientalism, är den unik i sitt slag i Sverige. Huset invigdes 17 augusti 1902.

Datum / Tid

onsdag, 1 april 2020 kl: 19:00

Plats

Malmö, Moriska Paviljongen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200kr - 250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad