Menu

Nicole Sabouné [S] & Indie Indie SUPERKLUBB

Malmö

Moriska Paviljongen
lördag, 29 mars 2014 kl:22:00

Nicole Sabouné leker lätt och ledigt med ett post-punk och new wave sound som påminner om åttiotalets gråa regnkalla industriområden i Manchester i norra England snarare än med de gula rapsfälten fälten i södra Sverige där hon växte upp.


Lördag 29 mars · kl 22-03
Entré 120:-, förköpsbiljetter via tickster.com
Bistron är öppen från kl 17


Det är lätt att tänka sig att Nicole spenderade sina tonår med Siouxsie and the Banshees-, David Bowie- och Joy Division-affischer uppnålade på väggen; Broder Daniel på repeat på stereon och ett tummat ex av Patti Smiths självbiografi i bokhyllan. Det är kallt, hudnära och personligt som den svartaste post-punken och samtidigt så varmt melodiöst och slagkraftigt att Ola Salo från the Ark, som agerat inspiration och bollblank, säkert dansar sig yr i sitt vardagsrum.


Med tre singlar på P3 och spelningar i London samt runtom i landet â?? från Popadelica till Umeå Open â?? så är hela musiksverige med på tåget. Det efterlängtade albumet släpps under våren 2014.


indie indie SUPERKLUBB
Malmös mesta och festligaste indieklubb â?? indiediscot som aldrig tar slut. Nominerad i vår för årets klubb i Nöjesguiden för ett fullspäckat gäng fester på Inkonst under 2012. Med band som Grimes, Wu Lyf, Taken by Trees, och Sound of Arrows, har Indie Indie Superklubb leverarat fest under hela 2012 och 2013! Här dansar vi, dricker, älskar, hatar, sjunger och ramlar. Alltid med EPISK fest, och det är just DU som gör det så.


Moriska Paviljongen (i folkmun kallad "Moriskan") är en kulturbyggnad i Folkets Park i Malmö. Byggnaden ritades 1901 på uppdrag av arbetarrörelsen, av den polsk-judiske arkitekten Aron Wolff Krenzisky. Med sina sju torn och en tivoliarkitektur influerad av sekelskiftets orientalism, är den unik i sitt slag i Sverige. Huset invigdes 17 augusti 1902.

Datum / Tid

lördag, 29 mars 2014 kl: 22:00

Plats

Malmö, Moriska Paviljongen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad