Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Moriskans VINTERFEST pres. Kultiration (S) m.fl

Moriska PaviljongenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Vinterfest på Moriskan med inga mindre än de svenska reggaelegenderna Kultiration med support av åttamannabandet Milega Band. Vi har också bjudit in en mängd grymma klubbar och DJ's, bland annat Storbritanniens #1 bashment sound â?? The Heatwave â?? och dessutom Millon Vibes Sound, indie indie SUPERKLUBB och Eka Scratch, DJ Cleva och NeyNey (Femtastic). Förvänta dig tre tunga dansgolv med gungande och stämningsfylld reggae, feta basgångar, dancehall, indie, funk, soul, hip hop, trap, râ??nâ??b, azonto och inte minst FEST!


Lördag 5 december · kl 22-03 Hela huset, 18 år


Förköpsbiljetter via tickster.com
Biljett: 180:- (+avg) ger förtur i kön och inkluderar garderob (värde 20:-)
Biljetter på dörren 200:- i mån av plats
(Guldkort gäller ej)


Live i Stora salongen
Kultiration (S)
Kultirations namn och rykte som live-band kan knappats ha undgått någon på den svenska alternativscenen för rytm- och reggaemusik. Under mer än 10 år och genom 5 skivor har de smält samman olika musikaliska stilar på ett sätt som känns lika naturligt som unikt.


Kultiration har helt enkelt blivit ett helt eget sound och med deras spirituella och engagerade texter och budskap har de inspirerat inte bara lyssnare utan en mängd band att följa i deras fotspår.


Där den svenska rytm- och reggaescenen generellt kan tyckas ha rört sig mot ett alltmer elektroniskt och beatigt sound så har Kultirationalltid handlat om levande musik för levande människor; ett band bestående av fantastiska musiker, med en närvaro vid livekonserter som gjort att de av många anses vara ett av de bästa livebanden i genren.


Kultiration har de senaste åren endast gjort ett fåtal utvalda konserter och vi är mycket glada att kunna presentera dem på Moriskans scen. Fåglar har viskat i våra öron att Kultiration skriver ny musik för första gången på många år och vi hoppas så klart att få höra något smakprov denna kväll. Den som kommer får se.


Det vi vet säkert att en livekonsert med Kultiration innebär en magisk musikupplevelse.


Support: Milega Band (S)
Sab kuch milega - everything is possible!
Med tunga basgångar, stämsång och ett avskalat rub-a-dub sound kommer Milega Band att föra med er på en feel good resa.


Åttamannabandet föddes 2013 i ett kollektiv utanför Malmö och består av musiker från bl.a. Partiet och Lide Najs. Texterna är för det mesta på svenska, men ljudet är globalt. I en orolig och komplicerad tid är frontfiguren Hugo den Fetes trygga stämma och enkla kärleksbudskap förmodligen precis vad vi behöver.


â?¨DJ's i Stora salongen
The Heatwave (UK) www.theheatwave.couk
The Heatwave är Storbritanniens #1 bashment sound. Ett rejvigt skandalöst bashment, ett non-stop Dancehall party som inte är som något du sett eller hört innan.


Vad är ett bashment? Du vet det redan: det är kulturen som Grime, Jungle ocg UK Garage växte ur. Vartän The Heatwave kommer så blir det en karneval.


Million Vibes Sound
Million Vibes är hus-DJ:s på Klubb Living och den musikaliska grunden för klubben. De har ett sound som låter lika mycket reggae som dancehall men framförallt är de kända för sina dubplates som gjort dom till ett namn i hela Europa. Million Vibes har spelat i London, New York, Moskva, Barcelona, Schweiz, Hamburg, Berlin och ett oräkneligt antal tyska städer samt hela Norden.


DJs i Spegelsalen
indie indie SUPERKLUBB
Malmös mesta och festligaste indieklubb â?? indiediscot som aldrig tar slut. Sedan 2012 har Indie Indie Superklubb haft fester över hela Malmö och resultatet är alltid detsamma. Största, bästa och finaste festen. Ibland bokar de band. Grimes, Wu Lyf och Taken By Trees är några av banden som spelat hos oss. När Indie Indie Superklubb inte har band så har de dansgolv som välter byggnader.


Alltid Kaos.
Alltid Kärlek.
Alltid Musik.


Indie Indie Forever!


DJs i Bistron
Eka Scratch (Syrran, Femtastic)
Eka Scratch är en av Sveriges mest aktiva Scratch-DJâ??s, partystarter och musikälskare. Hon spelar på festivaler i Sverige runt som Way Out W


Moriska Paviljongen (i folkmun kallad "Moriskan") är en kulturbyggnad i Folkets Park i Malmö. Byggnaden ritades 1901 på uppdrag av arbetarrörelsen, av den polsk-judiske arkitekten Aron Wolff Krenzisky. Med sina sju torn och en tivoliarkitektur influerad av sekelskiftets orientalism, är den unik i sitt slag i Sverige. Huset invigdes 17 augusti 1902.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-12-05 22:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Kultiration

Kultiration, En Timme Kvar Att Leva på Spotify

Grogrund

En Timme Kvar Att Leva

Kultiration, Lejoninna på Spotify

Kultiration

Lejoninna

Kultiration, Seen and Gone på Spotify

Kultiration

Seen and Gone

Kultiration är ett reggaeband från Göteborg. Bandet skiljer sig från många andra reggaeband genom att de experimenterar med stilar och uttryck vilket gett dem en bred publik. Bland annat kan man höra tydliga influenser från jazz och folkmusik. Som en internationell motsvarighet brukar nämnas bandet Groundation från USA.


Våren 2009 släpptes bandets fjärde och självbetitlade skiva Kultiration.


Sångaren i Kultiration, Marcus Berg, släppte den 1 februari 2007 ett soloalbum, Markendeya.