Menu

Movits!

Malmö

Moriska Paviljongen
lördag, 27 februari 2016 kl:22:00

Movits! är tillbaka på Moriskan i vår! Nu har Movits! släppt sitt fjärde och absolut bästa album ”Dom försökte begrava oss, dom visste inte att vi var frön”. Med ett gäng nya bangers i bagaget är det dags för Movits! att ännu en gång åka på en turné som rör sig genom tre olika kontinenter.


Lördag 27 februari · 22-01
Förköp via tickster.com
Ordinarie: 240 kr +avg
Student/guldkort: 225 kr + avg
(Gäller vid uppvisande av gilt. studentleg. alt. gilt. guldkort)


Turnéns premiär går av staplen i New York den 3 november. Efter USA bär det av mot Japan och sedan vidare mot en omfattande vända genom Europa, med ett efterlängtat avslut på hemmaplan år 2016: Sverige.


Movits! har under hela tiden rört sig både framåt och bakåt i sitt sound, samtidigt som texterna, har gått från någon slags melodisk och dialektal lekfullhet, nu är mer punkiga och råa.


Movits! nya album är mer av ett "fuck you" än vad något av deras tidigare har varit, samtidigt som de har behållit sin charm och viljan att få folk att hoppa och dansa i stora klungor framför festivalscener.


Movits! står alltid med en fot stadigt i samtiden medan den andra skuttar hejdlöst mellan genrer och tidsepoker, skriver Hassan Ramic om albumet.


Moriska Paviljongen (i folkmun kallad "Moriskan") är en kulturbyggnad i Folkets Park i Malmö. Byggnaden ritades 1901 på uppdrag av arbetarrörelsen, av den polsk-judiske arkitekten Aron Wolff Krenzisky. Med sina sju torn och en tivoliarkitektur influerad av sekelskiftets orientalism, är den unik i sitt slag i Sverige. Huset invigdes 17 augusti 1902.

Datum / Tid

lördag, 27 februari 2016 kl: 22:00

Plats

Malmö, Moriska Paviljongen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

225kr - 240

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad