Menu

Sekelsrapport För De Döda

Malmö

Östra Kyrkogården
söndag, 1 augusti 2021 kl:18:00

Följ med på en annorlunda och tankeväckande vandring genom 100-åriga Östra kyrkogården med Alltets Niklas Hansson. Detta är en sekelsrapport för utvalda gravar där Niklas på ett respektfullt sätt tilltalar de döda personligen. Sekelsrapporten ger oss en inblick i hur världsläget är just nu, och vi får feedback från framtiden om hur det kommer att bli. Denna vandring är också ett tack till de döda, våra förfäder, som har gjort det möjligt för oss att leva det liv vi lever i dag. Under tiden som vi tar del av dessa berättelser skapar saxofonisten Andreas Sjögren rätt stämning för såväl levande som döda.


Alltet är allt som någonsin har varit, allt som är och allt som kommer att bli. Men även en kulturaktör som gör bland annat opera och film.


Startpunkt vid ingången till kyrkogården vid busshållplats “Malmö Kyrkogården”, Sallerupsvägen 151. Vandringen tar cirka 45 minuter.


.


Det här arrangemanget är en del av Sommarscen Malmö och Malmö stad. För mer information om Sommarscen Malmö besök oss på www.sommarscen.se Vill du veta mer om Malmö stad besök oss på www.malmo.se


Du kan också maila till sommarscen snabel-a malmo punkt se

Datum / Tid


2021-08-01 18:00

Plats

Östra Kyrkogården
Malmö, Rosengård

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad