Kay Pollak - Ändra Dina Tankar - Ändra Ditt Liv

Palladium, MalmöDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Välkommen på Kay Pollaks tidlösa och älskade föreläsning om tankens kraft.

Ska du gå på en enda föreläsning i ditt liv så är det denna! Som du tänker – så blir det.
Kay ger dig tre timmar fulla av insikter som har förändrat tiotusentals människors liv. Du kommer att få energi och inspiration. Du får konkreta verktyg om hur du blir mer framgångsrik och verkligen lyckas bättre i alla dina relationer. Över en halv miljon människor har redan lyssnat på Kays föreläsning, nu är det din tur!

Föreläsningens fokus: Vad sker på djupet i möten mellan människor? Hur tar jag ansvar för det jag tänker? Mina tankar är skapande Att se problem som möjligheter Kan jag undgå att bli offer för andra och för omständigheterna? Bli den styrande kraften i ditt eget liv Kan lycka och glädje vara ett val?

Tusentals svenskar har upplevt föreläsningen. Har du? Få har under så lång tid som Kay Pollak hållit sig på topp och inspirerat så många människor till ett bättre liv både privat och på jobbet.

Alla kan ta till sig Kay Pollaks föreläsning och få en rolig och insiktsfull upplevelse. Gå själv, ta med familjen eller dina kollegor – det kan totalt förändra och lyfta klimatet på er arbetsplats. En av Kay Pollaks tillgångar som föreläsare är att han alltid utgår från egna erfarenheter. Den bästa gåvan du kan få och den bästa du kan ge.

Tider:
Insläpp: Kl 17.30
Start: Kl 18.00
Spellängd: Ca 3 timmar inkl. paus 20 min + boksignering i paus och efteråt.

För mer information vänligen besök vår hemsida:
www.a5communication.se eller www.kaypollak.com

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-05 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: