Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 18:00

Ginprovning & Pizza på Cirkus i Malmö

Restaurang Cirkus At The More Hotell MalmöDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Gin & Pizza på Cirkus i Malmö


Välkomna på Ginprovning & Pizza på restaurang Cirkus på The More Hotel Malmö.
Få saker har sett en sådan upprättelse som både Ginen och Pizzan fått de senaste åren. För några år sedan var det otänkbart att avnjuta en gin som en avec, idag är det inte alls ovanligt längre att man serveras en gin till kaffet.


Och vem kunde tro för 10 år sedan att man kunde besöka fina restauranger och bli bjuden på en pizza? En riktigt välgjord pizza har nu gjort entré även i de finare salongerna, och den är där för att stanna.


Och med detta som bakgrund föddes idén om att kombinera de bästa av två världar där vi inleder kvällen med en tapasbricka och sedan en gedigen ginprovning med 4 olika sorters gin från Skånska Spritfabriken. Efter Provningen tar vi den härliga stämningen och beger oss till bords och avnjuter fantastiskt god pizza, och vem vet, med lite tur kanske även pizzabagaren kommer förbi och berättar lite om pizzans resa från snabbmat till där den är idag.


Välkomna önskar Restaurang Cirkus & Skånska Spritfabriken

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-22 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: