Menu

Julallsång med Gabriel Forss

Malmö

Sankt Johannes Kyrka
onsdag, 14 december 2016 kl:19:00

Nu får du chansen att kombinera två fina traditioner - jul och allsång. Gabriel Forss bjuder in till en stämningsfull kväll med klassiska julsånger som du kan sjunga med i. Under 1.5 timme får du uppleva den bästa kombinationen av jul och härlig allsång.

Röster från fjolårets julallsång:

Karin, Malmö Vilken härlig upplevelse att få sjunga ut i julallsånger. Denna nya upplevelse gav mig en jul-endorfin-kick som jag levde på länge

Maria, Stockholm Så stämningsfullt och fantastisk roligt med julallsång - hoppas detta blir en tradition

Ida,Göteborg Vilken underbar kväll - jag gick hem med ett leende och har bestämt mig för att börja i kör också, Tack Gabriel Forss

OM GABRIEL FORSS
Gabriel Forss har i över tio år varit körledare för Du Kan Sjunga Gospel och One Voice. Utöver detta är Gabriel en folkkär artist och ofta anlitad allsångsledare.

JULSKIVA
Efter vi har avslutat kvällen säljer och signerar Gabriel sin senaste skiva med julsånger som du säkert känner igen från kvällen. Priset för CD-skivan är 149 kronor och du kan betala med kort.


Tider
Insläppstid: 30 min innan konserten
Spellängd: ca 1, 5 timme

Välkommen till http://www.julallsång.se för nyheter, uppdateringar och erbjudanden.

Den 27 oktober släpper Gabriel sin stämningsfulla julskivan ”Äntligen jul”. Skivan består av Gabriels julfavoriter på den stämningsfulla, jazzpräglade julskiva med traditionella svenska och engelska jullåtar samt en nyskriven svensk låt ”Ge mig ett mirakel”.

En av låtarna är en magisk duett med sångaren och artisten Magnus Carlsson, och i en annan låt medverkar folkmusikern och riksspelmannen Åsa Jinder. Flera av Sveriges allra bästa musiker medverkar på skivan och Gabriels 2000- mannakör Happy Voices medverkar i utvalda låtar.

LÅTORDNING
1. I pray on Christmas 2. I min vackra vita vintervärld 3. That’s Christmas to me 4. I’ll be home for Christmas 5. Ge mig ett mirakel 6. En stjärna lyser så klar 7. Jag är så glad var julekväll 8. Santa Baby 9. Jul i Gamla Stan 10. Santa Claus is coming to town 11. Härlig är jorden 12. Feliz Navidad

Pris 149 kr plus porto

Datum / Tid

onsdag, 14 december 2016 kl: 19:00

Plats

Malmö, Sankt Johannes Kyrka

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

300kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad