Martin Stenmarck - Hitsen & Hjältarna

Slagthuset MMXDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Martin Stenmarck är äntligen tillbaka med en stor rock och popshow! En show som i ett svindlande tempo kommer att ta dig med på en musikalisk resa som spänner över tid och rum-från hårdrocksdrömmarna i pojkrummet, till Grammisvinst, Melodifestivalsvist, Rockbjörnsvinst, till de stora arenornas tid i och med Ladies Night-till den kritikerrosade scenföreställningen ”Syskonkärlek”.

Hitsen & Hjältarna är en föreställning fylld av högoktanig energi, liveband och ett hisnande tempo där hitsen som format Martin framförs och varvas med egna sånger som nått långt in i den svenska folksjälen. Allt detta levereras med den största känsla som blivit Martins signum där hans karriär visas i all sin artistiska spännvidd. Här kommer du sjunga med i oförglömliga låtar med alltifrån Elvis till Springsteen och med glittret från Frank Sinatras Las Vegas-till Martins egna oförglömliga låtar.

Producent: www.lifeline.se
Föreställningslängd: ca 90 minuter utan paus
Tider: Insläpp: 18:00. Middag: 19:00. Show: 21:00

I paketet ingår:

- Garderob
- Välkomstglögg
- Stort skånskt ”himmalagat” julbord
- Det gottigaste gottebordet
- Kaffe
- Stor show med Martin Stenmarck

För meny, klicka här.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-22 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: