Menu

Kodjo

Malmö

Slagthuset
lördag, 8 april 2017 kl:19:30

Kodjo Akolor väcker liv i sin hyllade standup-show "Brott mot jantelagen", och för att inte krångla till det adderar han ”1.5” till 2017-års version. Den här gången får vi ytterligare inblick i Kodjos ”räkmackeliv” där han berättar mer om föräldrarollen och sin fantastiska livsresa. Med som support följer Thanos Fotas. "Brott mot jantelagen 1.5" kommer till Slagthuset i Malmö den 8 april.
2015 var det tio år sedan den rutinerade komikern Kodjo Akolor gick upp på en standup-scen för första gången. 2015 var även året då han hade premiär för sin standup-show "Brott mot jantelagen”. Den älskade komikern och programledaren för “Musikhjälpen”, "P3 Guld” och "Morgonpasset i P3" gav sig ut i landet med en helt ny humorföreställning om att vi faktiskt ska tro att vi är något. I mars gör han det igen, väcker liv i Sverige genom att ta ”Brott mot jantelagen 1.5” på turné.
- Varför gör han det igen, egentligen?, tänker ni. Jo, för att två år är som en hel evighet, mycket nytt hinner hända men vissa saker består. Jag har fortfarande kvar mitt motto att aldrig vara nöjd med det jag har och möter ständigt nya utmaningar som gör att jag fortsätter bryta mot jantelagen. Dessutom har jag fått fler barn, bara det skulle i och för sig vara värt en helt egen föreställning, men jag har valt att inkludera den biten också. Jag garanterar att föreställningen blir roligare än att titta på målarfärg när den torkar, hälsar Kodjo Akolor.
“Brott mot jantelagen 1.5” innehåller tänkvärda iakttagelser och klassisk Kodjo-standup med högt tempo, vilda imitationer, skruvad vardagskomik och ett smittsamt glatt humör. Vi får följa Kodjos resa från student, plåtslagare, brevbärare och finanssnubbe till radiopratare och komiker, som i sig är ett brott mot jantelagen.
Om Kodjo Akolor
?Kodjo Akolor är mest känd som en av programledarna för P3:s flaggskepp ”Morgonpasset i P3”. I sex år har hans sprudlande humör, nyfikenhet och snabba tunga fått trötta svenskar att piggna till på morgonen och hösten 2014 röstades han fram till Stora radiopriset i kategorin Årets manliga programledare.
I grunden är Kodjo komiker och har sedan 2005 uppträtt på åtskilliga standup-scener runt om i landet. Han har också varit värd för P3:s humorshow “Humorhimlen live” fyra år i rad. I december 2016 ledde Kodjo Akolor för femte året i rad, och som även blev hans sista, insamlingsprogrammet och folkrörelsen ”Musikhjälpen”. Kodjo Akolor har dessutom varit värd för den direktsända musikgalan ”P3 Guld” i två år i rad.
+++++
Dörrar 18:00
Insläpp till salong 19:00
På scen 19:30
Något att dricka eller äta innan konserten på Slagthuset?
Meny här >>
Här bokar du bord: bokabord@slagthus.se
Kontakt: Slagthuset: +46 (0) 40 611 80 90 info@slagthus.se

Rullstol köps via Kundservice telefon 0771-130 150
Ledsagare har fri entré.

Lokal: Teatern

Slagthuset är sedan början av 1990-talet kontors- och nöjeskomplex i Nyhamnen i Malmö bestående av kontorshotell, kontorslokaler, teater, diskotek och restaurang. Namnet har sitt ursprung i att huvudbyggnaden under åren 1904-69 var kommunalt slakthus. Byggnadskomplexet ritades av stadsarkitekten i Malmö Salomon Sörensen.

Datum / Tid

lördag, 8 april 2017 kl: 19:30

Plats

Malmö, Slagthuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad