Menu

Nour El Refai

Malmö

Slagthuset
torsdag, 5 oktober 2017 kl:19:00

Tickets for Nour El Refai - En komisk depression tour, 2017
EN KOMISK DEPRESSION – AV OCH MED NOUR EL REFAI

En av Sveriges vassaste och mest pricksäkra komiker är tillbaka med den hyllade föreställningen En Komisk Depression.
- Jag har längtat efter att spela min föreställning igen. Det är så jag bearbetar min ångest. Jag berättar om den. Skämtar om den. I det allra mörkaste behöver vi skratta, annars går vi under", hälsar Nour.

I våras turnérade Nour med En Komisk Depression där hon spelade för utsålda hus runt om i Sverige, och den svenska publiken fick uppleva och lära känna flera sidor av Nour.
Föreställningen tar besökaren genom El Refais uppväxt, utveckling och karriär, hon bryter ner och konkretiserar strukturella samhällsproblem på ett okonstlat, humoristiskt men samtidigt på ett allvarligt sätt. Hon har en humoristisk enkelhet i de komplexa ämnen som föreställningen tar upp.

I En Komisk Depression briljerar Nour genom att visa på en fullständigt lysande pricksäkerhet och tajming i sin komik och berättarteknik. Hon tar upp olika ämnen med en hög igenkänningsfaktor som får publiken att känna både glädje och ångest samt leder åskådaren genom sina egna erfarenheter och känslor på ett nästan omärkbart sätt. Nour tar upp både sitt privatliv och den privata delen av sitt offentliga liv, med- och motgångar i karriären och hur hon tacklar dem. Allt på ett humoristiskt och ärligt sätt.

En Komisk Depression växte fram under en av Nours mörkaste depressioner, en period när hennes mamma flyttade till Dubai, det bröt ut krig i världen och hon försökte hitta både kortvarig och långvarig glädje och mening i sitt liv.
Föreställningen presenteras av Blixten & Co i samarbete med Riksteatern.

Föreställningslängd: ca 90 min utan paus
För bokning av HCP-platser - kontakta Biljettforums Kundservice på: 0771-130 150

Slagthuset är sedan början av 1990-talet kontors- och nöjeskomplex i Nyhamnen i Malmö bestående av kontorshotell, kontorslokaler, teater, diskotek och restaurang. Namnet har sitt ursprung i att huvudbyggnaden under åren 1904-69 var kommunalt slakthus. Byggnadskomplexet ritades av stadsarkitekten i Malmö Salomon Sörensen.



Nour El Refai
2024-05-01 19:30:00
Malmö, Slagthuset - Teatern



Nour El Refai
2024-09-21 19:00:00
Gävle, Gävle Teater



Nour El Refai
2024-09-21 19:00:00
Gävle, Gävle Teater

Datum / Tid

torsdag, 5 oktober 2017 kl: 19:00

Plats

Malmö, Slagthuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

355 - 410

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad