Menu

Club Honey XXL x Ty Dolla $ign x Lördag 26 augusti

Malmö

Slagthuset
lördag, 26 augusti 2017 kl:20:00

Vi är otroligt glada och stolta att presentera en av de absolut största samtida urban artisterna – Ty Dolla $ign för sitt enda Sverige uppträdande på Club Honey XXL!


BILJETTSLÄPP – Fredag 14:e juli kl. 09.00


Med 100-tals miljoners streams, flera mixtapes, ep:s och det superhyllade studioalbumet "Free TC" i bagaget har Ty Dolla $ign tagit en stadig plats högt upp bland den nya generationens sjungande rappare. Hans mångsidighet är hans största styrka. En enormt talangfull låtskrivare, producent och multi-instrumentalist (han spelar bas, gitarr, trummor och keyboard). Det finns en anledning att Ty Dolla $ign är en av de mest anlitade gästartisterna de senaste åren.
Han har samarbetat med bland andra Kanye West, Future, Travis Scott, Nicki Minaj, Rae Sremmurd, Afrojack, Major Lazer, R. Kelly, Chance The Rapper, Jason Derulo, Migos, French Montana, Rick Ross, Babyface, Ella Mai, Kendrick Lamar såväl som vår Zara Larsson.


Alla har någon gång hört Ty Dolla $igns whiskyhesa röst som levererat några av de största, poppigaste, hårdaste, snuskigaste, hedonistiska & fetaste bangers inom hiphop & rnb!


www.youtubecom/user/tydollasign
www.facebook.com/tydollasign


Vi uppgraderar allt och kör en XXL fest med 4 dansgolv fyllda med 30+ djs med en oöverträffad mix av hiphop, soul, rnb och dancehall.
Detta blir den största i urban festen i Malmö hittills!


LÖRDAG 26 AUGUSTI 22.00-04.00
Slagthuset (via carlsgatan)
ÅLDER 20ÅR.


#clubhoney #redstripe
#laurentperrier #wearejack


Slagthuset är sedan början av 1990-talet kontors- och nöjeskomplex i Nyhamnen i Malmö bestående av kontorshotell, kontorslokaler, teater, diskotek och restaurang. Namnet har sitt ursprung i att huvudbyggnaden under åren 1904-69 var kommunalt slakthus. Byggnadskomplexet ritades av stadsarkitekten i Malmö Salomon Sörensen.

Datum / Tid

lördag, 26 augusti 2017 kl: 20:00

Plats

Malmö, Slagthuset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

275

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad